150 vatrogasaca na terenu
0
Brač: Vatra "guta" sve pred sobom
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam za Turke ali nama Bosancima nije drago jer nismo mi smece kao vi da se radujemo tudjoj nevolji....hajd sad sikter sa naseg portala nisi nimalo dobrodosao !!!
CRO. idi sta radi ili na kupanje, previse si nervozan i jadan s komentarima blesavim!! Nikoga tvoj prazni um ne interesira!!! Potrosi malo energije, jer svako jutro javise se i svaku vijest komentiras. Stvarno ne mogu vjerovati koliko si glup.
ahahahahahahahahah, on MRZZZZZZZZZI ekipu na forumu gdje nitko pojma nema s kim se dopisuje, sto ti tocno i koga mrzis, to samo ti znas..i moj je predznak cro- ali te ne mrzim nego ti se smijem jer si plitak i bespotreban i tvoji su commenti isprani... pozdrav, Danijela
Cro, mislim da si zalutao, idi na kakav turski portal, nauči turski, prepiri se sa njima i prosipaj svoju takozvanu mržnju...i krivi nijh što su prije 500 godina provirili na ove prostore i napravili te takvim jadnim i čemernim. nikako mi nije jasno zašto uporno ovi srbi i hrvati nazivaju bosanke muslimane turcima, a ovi to ne daju, ne smatraju se turcima.....pretpostvaljam da su ljubomorni što jedino ti njihovi \'\'turci\'\' doživljavaju BiH svojom državom, a srbi i hrvati su trenutno bez domovine, a pored domovine, pa žele nekako da napakoste....
Do rata su vatrogasci iz BiH isi i pomagali svojim kolegama i gradjanima R Hrvatske, sad je politika umijesala prste, ali nazalost ovdije su samogradjani @Donji@
@CRO To nisu komentari,to je lavez jednog pobjesnjelog psa,ali nazalost nisi jedini
@CRO Bolestan si CRO,i pomisliti da neko uziva u necijem stradanju je,nista drugo,do tesko oboljenje.Budi pametan decko,ali i svi ostali koji razmisljaju kao ti,jer su vam Bosnjaci veci prijatelji nego vasi politicki lidri na svim nivoima politickog organizovanja.
heheheh @bosniak Turčine, a ti izgleda po cijeli dan čitaš moje komentare!!! :-)))
gori,gori borovinaaaa
zrce ovo ono pajos malo plesite goli
Split je grad Kralja Tvrtka
ma sto obracate paznju na tog CRO lika? pa ocigledno je da lik nema vanjskog zivota, svi ga odbacili, da mu je da vidi zenska ali ni jedna ga nece. covjek cijeli dan komentarise vijesti na portalu, ni on sam ne zna sta ce sa sebe.
CROOOOOO....I jos...da ne zaboravim!!! Ne mozes ti nikako iz mrznje \"prosetati\" do SA-X-a! Ti ba VISIŠ NA SA-X! Posalji moderatoru da ti kakav spomenik digne!!! Mogu misliti koliko si se \"ubuđavio od sjedenja i pisanja gluposti\"!!!! Ili si se uduđavila....Hajde sada ODJ. U SKOKOVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
u Sarajevu je jucer u 2 sata bilo 35(i to stavljaju ko za dan koliko je).A u 4 sata je bilo 38 u Sarajevu a to i ne spominju.To samo mozes vidjeti na meteoBIH stanici.
Pa to što nekoga mrziš problem je koji samo tebe bolesnog moze iritirati!!!!!!!! I neka te iritira, manje ce zivjeti jadova kao ti, na ovoj vrucini s takvim nerviranjem i totalno down raspolozenjem ima da te \"zdrma\" infarkt ko avion...hehehehehehe :))))))! A poletio si milion puta u Tursku!!!
pa iz mrznje \"prosetas\" do sa-x portala :P jah sto ne mogu supe na viljusku :P ili sto bi bosanci rekli - ne seri :P
samo da niko ne nastrada i da se sto prije ugasi .... iskreno mi je zao kad se ovakve katastrofe bilo gdje dese