Državnik u strahu od atentata
0
Borisa Tadića čuvaju snajperisti i 'Kobre'
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan srbin manje,alji jedan problem vise,a taj problem zove se mafija, A ta mafija je tadic i njegova vlada koja ugrozava i zemlju i narod!!!
isti ovi snajperisti su i Sarajevo čuvali.
Gospodin Tadic treba da se čuva ,da ne prodje kao Djindjic,žali bože onakvog čovjeka,ubi ga terorista na pravdi boga. Tadic ima pozitivnih stvari,ali me je jedna iznenadila,kada je pobjedio na izborima zahvaljuje gradjanima kako kaze Srbije,r srpske i \"Muslimansko Hrvatskoj federaciji\".To je blago rečeno katastrofa,to govori da je i gdin Tadić bio involviran u prošli rat u Bosni i Hercegovini.Nazivati jedan entitet u Bosni \"Muslimansko Hrvatska federacija\"jasno kazuje da je i Tadic za podjelu Bosne. E pa gospodine Tadicu tu se sigurno osolit nećeš.
Crne mambe i kobre se ne podnose,zato su kobre na krovu zgrade,a mambe nisu,kobre su draze tadicu,mambe im zavide,nebeski narod=srbi,kobre=srbi, NEBESKE KOBRE
Zna se po cijoj mjeri nije nas Sarajlija fini gospodin Tadic :D
ma nek se rokaju. vidi ovih sto ga lizu tadicu, u biti je bolji seselj jer znas sta da ocekujes od njega, a ova hinja jedno prica u sarajevu drugo u beogradu. a sta god da prica ono sto radi je sasvim drugacije i totalno anti bosanski.
ovi srb fakat nisu normalni samo bi da se rokaju
...njega je haman milovanovic htjeo da likvidira...klupko se otpetljava lagano...
DA DA VIDIS TI MOJ TADICU KAKVA SU BAGRA TI TVOJI SRBI HOCE DA TE UKOKAJU ZATO STO IDES PREMA EU DA DA.... A ONI SVI GLASNO VICU PUTINE PUTE RAŠIRI NAM BUTINE!!!!
Tadića mogu ubiti isti oni sto su ubili i pok. Đinđića.. A od njih se ni Tadić ne može sakriti.
@KRAJISNIK Ma ne slusaj sta ti kaze ovaj @zvrki, ne idi ti u ustanovu, bolje odmah se baci s kakve zgrade da ne budes na trosku nikome ! Sto da poreski obveznici placaju tvoje lijecenje...
kobre i snajperisti vas ne podsjeca na nesto?a sto ga cuvaju,dal je tadic rijesio predat mladica hagu?djindjic je htio predat mladica hagu pa znamo kak je zavrsio.
Krajisnik...brzo u neku specijalizovanu ustanovu na lijecenje...mada mislim da je kasno ali probaj ko zna...mozda ima nade. Bolje da probas nego da ostanes psihopata.
Jedan Srbin manje, ali jedan problem vise, a taj problem zove se mafija.
samo nek ga roknu!!! jedan srbin manje!!!!