Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne volim ovo sto cu napisati al : \"Ograniceni genocid\". \"njegova zemlja izvela agresiju na Hrvatsku, BiH i Kosovo 1990-ih\" hm.. Kad srbi iz bosne kazu da je to bila agresija vjerovatno ce i srbija to isto reci. U hrvatskoj ima samo 3% srba od nekad konstitutivnog naroda. Kosovo je bila pokrajina srbije tako da srbija izvrsi agresiju na samu sebe?? Meni je zao sto svi imaju razlicitu istinu, al treba krnuti nprjed. Jer ako nastavimo stajati u mjestu i razglabati o stvarima o kojima se ne slazemo. Nema smisla. Ljep pozdrav.
Onako usput crklo krme pa neznam dal da zalim il da se veselim ?????? Ma ko ga je be veselicemo se samo je trebo i prije...
kako bi rokno majmun neobrezani
Postase Servi Serbi a mene racaku Svrbi.
Postadoše Lafi ratarima, isturči se plahi i lakomi.
Ne kontam, ko jos to treba da se izvini . Jel zrtve genocida i agresije, Ako je na njih mislio odnosno na Bosance i Hercegovce onda licemjrrno je ovo sve i manipulatorski s njegove strane.
Izvini se mami svojoj , to tvoje izvonjenje prihvacamo samo kao osobu za tužbu !! A za genocid oproštaja nema !!
edine,brate potpisujem
jel ovo cijena da udju u europsku uniju:)? znaci ipak se morao javno izvinuti i eto sad je HEROJ! WOW!! eh....to je politika....ali to je dobro i za nas jer napokon zavrsavaju tenzije i gubljenje vremena iako nista od toga nije fer! ali sto je u ovom svijetu fer?! nista! na zalost.... pozdrav mojim najdrazim bosancima i hercegovcima !!! najljepsa zemlja u regiji!! LOVE U!
Staru ti nazimgu onako gradjanski bez nacionalnih primjesa.
Mi nikad odustati necemo!!!! Radite sta hocete ali nas ce uvjek biti, uvjek cemo se boriti za nasu drzavu i nas narod!!!!
Azasto bi se iko iz BiH trebao izvinjavati srbiji koje je to srbijansko selo spaljeno koi je to srbijanski grad bombardovan iz bosne ili od bosanaca koje je to srbijansko dijete poginulo na kucnom pragu u srbiji od bosanske ruke koi je to bosanski vojnik osudjen za nedjela u srbiji jos holjade koi bise moglo postaviti p.i.c.k.a. ti materina hostaplerska
A dajte k\'o da je on kriv za genocid, on sad\' pokusava da popravi šta može zar ne vidite da iza njega stoje mocniji ljudi koji to ne žele, i naši SDA - glupisoni kojima odgovara i ovo sto se mi svadjamo a i sva ta prica oko genocida. Pa dokle ce nas vuci vise za nos, necu da budem njihov potrcko hocu vise normano da zivim i boli me briga jel\' zivio sa srbinom, hrvatom il\' bošnjakom....
znači opet isto: \"evo ja sam se izvinio, \'ajte se sad vi nama izvinite\"
nek se on materi izvinjava, jednom genocidni uvijek genocidni, jedan Dijamant, nas Dzeko.