Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim predsednice
Ja sam najuticajniji i kvit !
Srbijanski predsjednik Boris Tadić deseti je najutjecajniji političar u Europi, ponosno su objavili srbijanski mediji u svojim novogodišnjim izdanjima, vodeći se anketom TV Poljske u kojoj su sudjelovali novinari iz 29 europskih redakcija Jedino su zaboravili napisati da se na listi našao kao negativan lik čija moć pridonosi aktivaciji sukoba na Balkanu, a ne smirivanju istih. Tako je, prema anketi TV Poljske, Tadić ispao moćniji od, recimo, predsjednika Rusije Dimitrija Medvedeva koji jednim potezom prsta može zaustaviti dotok plina u Europu te je ostaviti da se smrzava usred zime ili, primjerice, od irskog premijera Briana Cowena čija zemlja drži u šahu cijeli proces daljnje integracije Europske unije odbijanjem ratifikacije Lisabonskog sporazuma. Prema ovom poljskom istraživanju, Poljska je jedna od najutjecajnijih zemalja u Europi jer su se samo njihov i ruski premijer i predsjednik plasirali među prvih 20 najmoćnijih europskih političara.
&Dejan& Uvest ce vas u dupe evrope da him lizete ono sto ostane posle sracke tako cete se zasitit
very coolll
Svjetski a nas. On ce preporoditi Srbiju i uvesti je u EU a samim time i RS ce da prosperira....
Koliko je ovo srbijansko sranje netacno, najbolje govori sljedeci clanak DW. PRIMJETNO JE DA NEKI BOSANSKI I HRVATSKI MEDIJI PLASIRAJU SRBIJANSKU PROPAGANDU? Merkel Seen as Europe\'s Top Dog, Says New Study Germany is considered to be the current leader of Europe and Chancellor Angela Merkel the Continent\'s most influential politician, according to a six-nation poll published Friday, April 4. Only the US begs to differ.
Ne znam da li je Silajdzic, samo znam da mi Google izbacuje iskljucivo srbijanska sranja tipa Blic i B92 kad na engleskom pretrazujem Google sa ovim.
Inace o ovom srbijanskom sranju Blica, niko na netu ne pise osim SA-X i prosrpskog Index.hr. Mozda je pametno ne prenositi srbijanska sranja. Inace samo 18% Franucuza misli da je Sarkozy najutjecajniji politicar u Europi.
Ma jok ba!!! Haris je medju najutjecajnijim politicarima Evrope! :-)))))))))
Bullshit. Sarkozy nije utjecajan ni u Francuskoj, vise je predmet sprdnje, 2012 na izboriam ce dozivjeti poraz i biti ce smijenjen. Sto se tice same liste, bullshit. Tadic je jedan od destrutivnijih politicara u regiji, ali svakako ne najutjecajniji.