Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio je i straga i sprijeda... Ah,taj nestašni Kačavenda...
Trpa ga Kačavenda gdje stigne.
Popu Bob, Bobu pop...
Popu Bob, Bobu pop...
Stara je to predofilcina
Kačavenda i njegovi zločini sežu još iz rata. Ko je gledao snimke prikazivane nakon hapšenja Karadžića, na svim snimcima gdje god se pojavi pop bio je to Kačavenda. Izjave o njegovom učešću u silovanju maloljetne muslimanke pominju se na ovom forumu još u avgustu 2008.godine, ali se do danas nije pokrenuo SUDSKI PROCES protiv ovog zločinca. Ratni zločin ne zastarijeva, osim u slučaju da đubre u međuvremenu krepa. Za Maoču se spremi 700 specijalaca i spiska milione da pokaže kako se obračunava sa muslimanskim vjernicima (to im je jedina krivica) a za Kačavendu se osigura stolica u međureligijskom vijeću za pomirenje! OVO NIJE DRŽAVA, OVO JE ZOOLOŠKI VRT U KOJEM NAS NORMALNE HAJVANI PRAVE MAJMUNIMA! DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIJEŠNO!
kacavenda bolesni gade...
to se u crkvama desava stoljecima samo se prije o tome nije govorilo iz straha. sada dozivljavamo da sfera djelovanja medija je takva da prenese informaciju u rekordnoj brzini a uticaj crkve je opao na minimum. najgore je sto isti takvi onda zauzimaju takav stav da bi ubili homoseksualce a zapravo su oni sami to. to je dokaz da tu nesto nije u redu i da se odredjenim ljudima poremeti psiha kod skolovanja i izobrazbe u vjerske poglavare (ne kod sviju ali kod dosta velikog broja).
Kacavenda recimo izmoljaka donaciju od srpske dijaspore iz kanade. Pri tom ih namaze da ce to biti ulozeno u izradu novog ikonostasa ili da se zameni krov manastirkog konaka koji prokisnjava. I onda posle uzme i spiska te pare u seksi shopu za kozne tange, lance, biceve i isplaca muske prostitutke... sodoma i gomora sto bi rekli u njegovoj bibliji.
Mozda je jadan morao,otkud vi znate?:-))))))))
@Anakonda I ja nisam nacionalista, samo da znaš !!! Cerić, Kačavenda, Puljić i ostala bagra su največe sileđije i pedofili koji postoje !!!
@Anakonda http://www.***/vijesti/bosna-i-hercegovina/imamu-iz-gluhe-bukovice-potvrdena-zatvorska-kazna
Pojam "SJEMENIŠTE" poprima novi smisao...
I sad da ti ovakav drzi sluzbu...treba ga utuc, nema druge...
Vidim ateisti i ostale izgubljene duše jedva čekaju da generalizuju i lažu sebe da su izabrali ispravno (ne)vjerovanje. Ako smo mi ostali ovce, mi smo barem ovce zakonima koji su na Zemlji hiljadama godina. Vi ste ovce MTV-u i ostalim liberalnim sra­njima koji su tu par decenija. Sad će neki nadro­girani hips­terski pe­der da mi spomene Grke i antičku demokratiju. Vidim kako su lijepo prošli sa ka­ranjem u pa­kaš.
Budi ti ovca i šest hiljada godina, samo OSTAVI NAŠU TRAVU.
...đe si, neizgubljeni :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo šovinista, probudili su se !!!
Ako je kao Vladika imao pedofilske ili homoskesualne odnose sa 40 osoba iz Eparhije, recimo dobrovoljno, e mozete zamisliti sta je u periodu 92/5 radio dijeci i muskarcima zarobljenim od strane srbocetnika gdje je i sam pripadao i blagoslovio. Pa ovaj gori smrad od Batka Vlahovica.
@Commi.original I drug Tito je počeo sa šačicom ljudi, pa tako ćemo i mi !!!
...nema tite...
@Commi.original Tito će vječno živjeti u našim uspomenama i sječanjima, svidjelo se to nekome ili ne !!!
srpska posla il jebu mladice il jebu zivotinje http://www.kurir-info.rs/silovao-kozu-do-smrti-clanak-78405 http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/130279/Silovao-psa-pred-unukom
@Anakonda Misliš zajednička posla, jer i kod Bošnjaka, Hrvata, ali i ostalih ovakvih prokletih stvari ima !!!
nadji mi clanak u kojem je bosanac ili hrvat ovo uradio, ne laprdaj tu bez dokaza vlasino komunjarska