Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni "kontroverzni biznismeni", kako im tepaju, a u stvari vecinom ratni profiteri i kriminalci koji su iskoristili opsti haos i tranziciju i stekli-prisvojili opljackana narodna i drzavna bogastva.
Gamad se međusobno tamani, nema optimalnijeg rješenja
to profesore!
ubice u smrdiji nazivaju biznismenima :) joj ludnice
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
Najbolje je kad se vlascad medjusobno rokaju
dabogda se svi porokali
Srpska posla...
Pa naravno, mi smo monstrumi koji su dosli da ubijaju goloruku deci po srebrenici, sram da nas bude. :D Bitno je da ti znas ko smo mi, i da te nece prevatiti bilo sta cuo, jer ti znas da smo mi ubice... i veoma je lepo sto si tako pametan pa mozes da prepoznajes nas, da znas istinu, mracnu istinu o nama Srbima. Ma uzas, gori smo i od Nemaca, ma sve nas treba pobit. Kazi mi ako gresim. ;)
Nisam cuo nego iz prve ruke vidio i osjetio vase zivotinjske nagone koji se mogu porediti samo sa najkrvolocnijim zvijerima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedan od njih je sigurno Savo Bačić
Tako se to radi u svijetu gdje je u igri velika lova a kod nas pancir preko noga i sve u redu niko za kifle nema a mafijaju.
..čuj, biznismeni...kalibar darka eleza i rate spajića ili ovdašnjih ćela...
Jakog tjelohranitelja, prvo mu ubili gazdu pa onda i njega????? Naravoućenije : Ne isplati se biti genocidaš.
Ni tjelohranitelj