Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni su pametni, nisu glupi kao Slovenci, još nijedan nije otkriven sa lažnom diplomom.
I u Sloveniji iako je u EVROPSKOJ UNIJI vlada mito korupcij nepotizam i ostale negativnosti.Isto je i u ostalim zemljama E U .Kriminal je kriminal pa ga ima u izobilju u zemljama koje jesu i koje nisu u E U.Pa neka nam ne sole pamet da je to samo kod nas prisutno
SADAŠNJI SDP-ov ministar zdravstva je čovjek koji je završio medicinu a da niti na jedan ispit nije izišao i koji je u predratnom Sarajevu postao poznat po kletvi \'\'Dabogda te Šanko liječio\'\'. Baška što je sin jednog od najvećih \'Drugova\' kriminalaca i što je pjesma \'\'Guzonjin sin\'\' upravo o njemu spjevana.