Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katolici prodaju svetu vodu a srbi svetu krv i svetu mokracu=manipulatori i etnicko-cisti! cast pojedincima! Tito je za njih izmislio i humanosti dobrotu!
naci papa na celu vatikana je znak da konacno lazna krscanska crkva pokazuje svoje pravo sotonsko lice... Najveci zlocini koji su pocinjeni u historiji covjeka ucinjeni su pod rukovodstvom katolicke crkve..Uskoro ce katolici shvatiti kooliko su prevareni i jedini spas ce im biti da predju u protestante i rijese se demonske crkve...
Prifati se zenska, zalostan nisi bio, nos\' te hiljadu i jedan odavde
@SVERCER SVAKA CAST ZA KOMENTAR I ZA ISKRENOST NIKAD VISE NECEWMO ZIVJETI KAO STO SMO ZIVJELI KOD TITE, A TAKVI KAO TAJ SVESTENIK CE NAM SE KRVI NAPITI,, NEMOGU DA VJERUJEM DA SISTEM RELIGIJA FUNKCIONISE 4000 GODINA, STRASNO
Ama narode pustite se politike nego zipa sto Svestenik ima dobar prsten na desnoj ruci.Pricaju stari ljudi,da se dobro zivi od \"vjere\". E sad,komunizam je \"vera\" zasnovana na fuziji,spajanju naroda \"Komuna\". A ove kompetativne monoteisticke \"vjere\" u rivalstvu! Iskljucivo funkcionisu na principu fisije \"razdvajanju\" raje i indirektno drzane u svadji. Zato su anti-komunisti,anti-zajednistvo. Ja kao Komunista verujem da je Bog JEDAN. Ali ne verujem u \"salesmane\" prodavce vera,koji ujedno su vlasnici velikih obradivih povrsina na ovome Bozijem svetu. Raja je siromasna i napacena! Kad se digne \"kuka i motika\" bitce prodavcima po mediji muka\".... Iscedite \"limun\" dobro! Al ostavite nesto \"soka\" i za siromasnu RAJU!
Zato, neka zašute
Ja sam katolik, ali Katoličkoj crkvi neko već treba reći da se pospe pepelom. Zar su oni zaboravili strašne zločine Inkvizicije, pokrštavanja u Amerikama i Africi, suradnju s najgorim fašistima ili proganjanje i spaljivanje znastvenika (Bruno, Hus, Galilei)? IP drugi se ipriča, a ovi natavljaju k\'o prije.... Da im je Tito ostavio njihova imanja i prihode, klanjali bi mu se i proglasili ga svecem. Ali on nije bio te fele..
Nek se biskup malo podsjeti na krstaške ratove, lov na vještice, inkviziciju, te sve genocide i etnička čišćenja koja je katolička crkva počinila od početka svog postojanja prije nego što zine i pusti da mu rijeka g0vana teče iz otvorenih usta, jer naspram katoličke crkve i ranijih papa, čak je i Hitler sitna riba.