Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi čovjeka, nije imao pojma sa kakvim imbecilima će imat posla (mislim na domaće političare, tj. lopove)
@Hrvat995 ovaj je nesto poput onog sacirbeya sto se moto po bosni ..obicni americki satelit u nasim vladama..
Oreskovic je doktorirao lopovluk, nasi su sitni krimosi za njega! Premazan da ga ni Dunav ne moze oprat! Samo jedna rijec je dovoljna - PLIVA. Pametnom dosta. Plus je jos, kad je vec skontao sta mu se sprema, nabrzaka prodao Koncar. Daleko mu kuca bila!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svi mu se smiju što ne zna hrvatski. ok. donekle logično. zato su se i njima smijali dodje delegacija jedino on razvaljuje engleski ostali mulci. bilo kako bilo bolje da nije ni prihvatio funkciju biznismen je on ali eto.
usput kad se sjetim one: ju mast trast as iz EU parlamenta tko je ono bio Anticevic ona? Ali eto ih tamo
@kaka Postala sutkinja Ustavnog suda neki dan. Pipl mast trast as.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Sve optužbe protiv mene su lažne i neosnovane, postao sam prepreka jer nisam podlegao pritisku da na čelno mjesto SOA-e postavim one koji po mojim ocjenama nisu ispunjavali osnovne uvjete za taj posao – poručio je jučer premijer Tihomir Orešković" U RH premijer je nadlezan za OS. Spijuncina i kriminalac Karamarko nije se mogao pomiriti s tom cinjenicom, i to je stvarni razlog njegovog rusenja vlastite Vlade.
Republika Hrvatska je jednonacionalna sredina i u totalnom je političkom rasulu. Kažu da BiH je nefunkcionalna država. Pa gdje će biti funkcionalna kad 1/3 bh politike čine oni kojim njihovi mentori nisu u stanju da urede svoju državu.
kako god, ovo je za hrvatsku udarac nogom u guzicu, a po staroj kineskoj i nogom u guzicu je korak naprijed :)
nije ovo tako nova situacija, nije tako dugo bilo da je i ovdje bio na vlasti covjek koji nije imao izborni legimitet (komsic, istina, imao je broj glasova i sve, ali nije izabran od onih koje je trebao predstavljati, pa znamo kako je to izgledalo, ali on je bar bio u opciji biranja, a oreskovic je pao s marsa, u roku 3 sata morao odluciti zeli li biti premijer ili ne. na kraju, ovo je ispalo gore nego srbi i onaj americki mikimaus panic)
Biser je srati o 100 000 radnih mjesta kad sam znas da lazes i kad znas da nista nisi uradio preteklih godina!
američko-izraelski plaćenik i špijunčina ... jedan od glavnih likova u upropaštavanju plive ... zadatak mu bio da rasproda sve što u hr još iole vrijedi i hrvatski narod i državu definitivno baci na koljena ... nažalost ... uspio je djelomično odraditi zadatak koji mu je dat ... :-(
@Kad ja kazem ja Na zadatak su ga postavili valjda oni iz HDZ. Nije covjek samoga sebe postavio za premijera, vec ga je HDZ " podmentuo" narodu kao vrsnog strucnjaka. Kada se pokazalo da Tihomir nece igrati onako kako lopina Tomislav svira , onda su se obrusili na postena covjeka. Sada izmisljaju da je Tihomir bio prijetnja nacionalnoj sigurnosti, a ove razloge koje ti navodis uopce ne spominju. Zato ismisljas i ti tvoj HDZ, stranka poznata po lazima , korupciji, kradjama i uopce kriminalu.
@kje očito si polupao lončiuće -... ja sam zakleti borac protiv hdz-a ... pogledaj moje ostale komentare ... a za tvoje : "postavio ga hdz" ... šta reći, osim pre pre preplitko ... a ko je postavio hdz ... sve su to igrači istog trenera ... a što ti to ne vidiš, to je druga priča
Biseri klix novinara: Pise M.N./Klix.ba Gramatika, gramatika i gramatika i nepsimenost, nepismenost i nepismenost!!! 1) Bio je prvi nestranački premijer koji cijeli život živi i radi Kanadi. 2) U Hrvatsku je stigao kada ga je HDZ predložio za mandatar 23. decembra 2015. godine. Prije nego sto krenete nekome da se smijete kome Hrvatski jezik nije maternji jezik nego njegov drugi jezik, krenite od sebe i od vasih gresaka pa onda kritikujte druge i nazivajte to "biserima".
Hahaha nas najuticajniji online list u regionu sa polupismenim novinarima :-). Dobro si im napisala @Katie - ko zna koliko od njh ima srednju skolu zavrsenu a o fakultetu i da ne pricam a svi neki kvazi novinari nasli da prave sprdacinu ... Ljudskoj gluposti nigdje kraja. Imam utisak da bi se i Ed Husic i Zed Seselja bolje izjasnili od svih nasih tzv novinara s obzirom da im ni Bosanski a ni Hrvatski nije maternji jezik nego Engleski jezik :-). Lijep vikend kengure moj!
@mattfull - Ko da oni znaju ko je Edin (Ed) Husic i Zed Seselja :-). Nasmija me ali ono bas pravo :-). Za njih je to Phd teza! Mi uvijek ismijavamo druge ljude, ali na nas racun kad sprdacina krene onda nam nije bas pravo. Umjesto da tretiraju covjeka sa respektom oni mu se smiju zbog njegovog akcenta i kako prica Hrvatski jezik. Koliko njih prica tecno i gramaticki korektno Engleski jezik :( je diskutabilno. Bunch of green onions! Veliki pozdrav i tebi koalo moja! Ljubim i vidimo se uskoro!
koja sprdacina jebote
yu fragmenti su prave banana drzave
Ne možeš iz olimpijskog bazena kao što je Kanada uskočiti u malu baru punu krokodila.
Za deset godina ce sve zemlje u regionu imati politicare koji uopste nece govoriti ove nase bhscg jezike
eh onda ce mozda doci i vrijeme dogovora i saradnje
Tile stipu ti levate , hodi ti kod nas u BiH, a mi cemo njima postom poslati Novalica....
šteta što se upustio u igru s ovom prljavom i korumpiranom stokom od političara. idi Tihomire negdje van, povedi djecu i ženu i ne okreći se. a glupi narod neka crkaje s još glupljim političarima. sam si pao, sam se ubio. ebiga
Simpatican lik naravno nije odgovarao Karamarku i jedini je to povod njegova razrjesenja... a samo se vi smijite sto lik tecno ne govori hrvatski moze vas za mekinje kupiti...
pare su njegove