Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala je krmaca crci u bajbuku!!!!!!!
Kuja cet*nicka.
imal ko informaciju u koliko tacno dolazi u beograd da javi ovom snajperisti......treba je pustit priznala je zlocine odsluzila svoje nek sad zivi svoj bijedni zivot i to joj je kazna...e sto ce sad dodi bit drago ne mora vise da ide u svedsku da bi gu zio eto mu je sad blizu
To je pravda od idiotskih demokrata zapada. PFUI; PFUI; PFUI !!!!! Idiote sa biljanom nazad u bajbuk, dozivotno111
JEL TO PRESTAO RAT ?
steta sto bog ne postoji :(
sa ovim suhomesnatim proizvodom
Tacno Biljana je ubjedljivo najbolji predsjednik RS do sada! Zao mi je sto ne dolazi u Banjaluku, ali najljepse ce joj biti s njenom porodicom u Beogradu! U svakom slucaju zelim joj dugu i mirno starost koju je svakako zasluzila i da doceka dan kada ce njena Republika Srpska biti nezavisna!
trebala je istrunuti u zatvoru ali eto, nek malo jos pozivi pa onda valja pred Boga ...
pa zar nije trebala 27. ja planiro snajper postaviti na izlaz iz zatvora 27.10. zaj.e.base me.
nadam se da ce vam \'predsednica\' gorjet u paklu skupa sa svim ostalim \'predsednicima\', fasisticka stoko!!!!
Dokazati nepravdu koja je ucinjena prema nasoj Biljani, jedinom pravom predsjedniku RS. Biljana, RESPECT uz duboko postovanje.