Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je treba objesiti u Beogradu ili u B.Luci,kome je vise zla nanijela?
Je8ote kolko covjek mora da bude lud pa da uradi i zasluzi ono sto je ona uradila i zasluzila.I STA SAD ? Mora stati pred Dragog Boga.
Kako ste primitivni, zaostali i glupi. Toliko su vam isprali mozgove da ste poceli da vjerujete u genocid i slicne gluposti. Evropljani to rade iz interesa, zbog pritisaka na Srbiju i Srbe, a vi se lozite k\'o majmuni. 15 godina je proslo od rata, vama se sve vrti oko Srebrenice. Jedini genocid u ovim krajevima ste izvrsili vi i Hrvati nad Srbima \'41 i mi smo nastavili da zivimo s vama. Zato zavezite vise sa tom pricom i pustite ovu staricu da umre na miru. .
bosnjaci, mrznja i zlo vas razjedaju, sami cete sebe unistiti. Sto vam to treba???
Bolje je jadnoj da ostane u Svedskom zatvoru, jer u srbiji ce joj je*** majku, zbog toga sto je rekla istinu. T.j. sto je priznala da je u BiH pocinjen genocid na NEsrpskom narodu od strane Srbije i Bosanskih srba! TRCCCCCC Milojko :-))))))
Da je optuzena za genocid pocinjen nad Jevrejima, dobila bi smrtnu kaznu, al posto se dogodio nad Muslimanima onda dobije par godina i to je to. Moral zapadni zemalja nabijem ih na ćunu moju !!
@ Cheto Ova kravetina Fasisticka = Goebels Goebels je ubio i Srbe De razmislite malo vasim glavama, ne brukajte se!
Ma neka puste kravetinu senilnu! Sada vrijedi kao poderani, goVnjavi opanak.... Vazno je da je javno PRIZNALA genocid koji je njen narod pocinio na tlu BiH!
E moj CETO Turci su 500 godina skakali po vasim zenama, vise ti Turske krvi imas nego mi!
BOGA MI PRIČA SE U ŠVEDSKOJ DA JEDVA ČEKA DA PROŠETA BAŠ-ČARŠIJOM I DA KAO TURISTA IZ SRBIJE POJEDE ĆEVAPE KOD ŽELJE. BAŠ ME INTERESUJE HOĆE LI DOĆI.
PRAVI STE TURSKI PORTAL,BRISETE POSTOVE U KOJIMA IZNOSIMO SAMO CINJENICE,A NIKOGA NE VRIJEDJAMO ZA RAZLIKU OD TURSKIH POSTOVA KOJI VRIJEDJAJU NAS SRBE I NASU BRACU HRVATE.
ma ako izadje treba je roknuti nema druge
hamo ,vidi joj glave .
trebaju ovu staru kuravu pred puštanje iz zatvora ohladiti,kao pala niz stepenici i slično.
ej deco ,nemoj te tako ja sam stara i bolesna,,a dr.dabic mi je nasao frajera u beogradu,,jesam u klimaxu ali se tucam jako jako dobro