Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeremy,nasla krpa zakrpu. I ti bi tribao natrag u skolu. Ne postoji glagol \"dici\" \"digni dva prsta\" nego glagol podici\' \"Podigni dva prsta\" :).
Dakle Jeremy pravi si hemofrodit, ajde sto me ispravljas nego napadas kao zensko kad ima mecu. Ja ti samo kazem da te pripremim da ces imati neugodnosti ako namirisu Islam. Mi smo se \"krvnicki\" borili i izborili da zadrzimo na radnom mestu aviomehanicara naseg ex-jugovica muslimana. Objasnjavajuci da nisu Bosnjani ko arapi, da se raznose i sabotiraju. Objasnjavajuci da su to balkanci koji su manje vise iz raznih interesa prihvatili Serijat. Ako zelis da budes realan,onda koriguj i druga Adija. Vidis recimo Adi je ok ime, ne upada u oci \"zapadnjaku\" mi smo imali vucijaka Adi se zvao. Prvo leglo,osvojio CACIB na izlozbi pasa, davne devedesete.
@ vojislav/konjislav: breeeeeeeeeeeeee govno jedno breeeeeeeeeeee... otkaz se pise sa \"T\" a ne sa \"D\", breeeeeeeeeeee.... u skolu pseto nepismeno pa tek onda digni dva prsta da nesto kazes, breeeeeeeeeeeeeee. govedo jedno \"serbsko\", :).
@Adi, pametan si kao da si sisao i mamu i tatu. Vidis da niko nece \"muje\". Dobise odkaze aviomehanicari na \"zapadu\" samo sto su islamisti. Prava slika evrope i amerike. Zato se i predstavljate sa partizanskim imenima, Bob, Ken,Miki itd. Sve vam frka da koristite arapska imena na zapadu.
Historijska nuznost je i Kosovo, pa sta bi...ebe se kome za historiju, sad su drugi suci na Banjoj Luci, kao sto je i historijska cinjenica da je u HR prije 2. svjetskog rata bilo skoro pola stanovnika Hrvatske Srba!!!??? Ali, sve se mijenja, ti zivi od historije, a druge pusti da zive od sadasnjice.
Bas \"historijska nuznost\", a bre, kad bi to preveo na srpski, da te ceo svet razume, sta ti to dodje??? Pazi, moze, al tamo gdje su vecina, nek se nuzdaju do mile volje, a moze i kod tebe, bre, u Krajinu, kad se toliko volete!!!
Tisisna stoko nacionalisticka i Ivu i sve vas na goli otok malo treba zaboravili ste kamen obradjivati samo polako doce opet to vrijeme blag je bio drug TITO STALJIN je nama jedan trebao sa produzenim pendrekom da istjera ovu balkansku glupost iz glava pa kako ne vidite i po ovim vasim glupim komentarima da smo svi jedan narod SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
SANADER: .....ako Hrvati počnu napuštati BiH, onda BiH nema\", Gosp. Sanaderu zasto bi Hrvati trebali da napuste BiH????? Zasto se ne vracaju u Posavinu?
A i Krajina je trebala ostati jer je bila istorijska nuznost! Poklopi se i suti, Tito vam je sve dao 1974. sa onim j...nim ustavom, pa opet vam ne valja. MAGNA SERBIA
Ivo Sanader je komunisticko g.! \" ako Hrvati počnu napuštati BiH, onda BiH nema\" Pa Ivo, ti si jedan od krivaca za to!
@ODGOVOR ADI... to sto ti nisi putovao van srbije i crne gore ne znaci nista...hahaha cuj srbija =65% drzava, pa sukoro ce i biti ;-) jos vojvodina i eto 40 % svih drzava svijeta sto su nisu mogle zivjeti u toj cet*nickoj tvorevini...a za 64% nauci se malo i geografije i matematike, pa ces skuziti da je malo vise od 0.00059% tj. koliko srbija procentualno zauzima cemljine povrsine само србин сере Србину
ajmo mi sad u inat njemu rascipiti zemlju...taj je kriminalac kakvog nema, gori i od izetbegovica i covica, ali nije ni blizu dodika... PORUKA IVI: MESIC CAR
adi pa bre ne vidišš da ne možeš da obočeš dres u 65% te države a da ne dobiješ batine
Svaka cast Ivo !!!