Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimanima je dozvoljeno na DŽIHAD a svi muslimani znaju da ima više vrsta Džihada a ovo je jedan od njih, angažujte se i pronađite sami ko je jer vam policija neće ništa pomoći pa ga onda objesite za jaja.isto tako bi trebalo kažnjavati sve koji napadaju vjerske objekte nebitno da li je crkva ili đamija.iz božiji kuća nemože da izlazi mržnja može samo ljubav i tolerancija.Pozdrav za sve normalne ljude.
\"Serbske junačine\" opet u pohodu... Ovo je još jedna velika bitka koju su izvojevali serbski junaci nad daleko jačim i nadmoćnijim neprijateljem... Ova bitka uskoro će dobiti i svoju guslarsku verziju, da serbska deca ne zaborave ni ovo junaštvo svojih predaka...
Koliko ostrašćenosti u komentarima! Možda ne bi bilo loše da znate: beogradska policija je uhapsila osumnjičenog: zove se Ramadan A., u ranim dvadesetim godinama je. I, šta ćemo sad? Pozdrav iz Beograda!
Pogledajte ko je pokusao da upali dzamiju. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/275403/Napio-se-pa-hteo-da-spali-dzamiju-u-Borci A vi kukate i psujete SRBE kao i onaj vas smrdljivko muftija. Ovaj slucaj pokazuje da ste vi ustvari niko i nista,da imate krizu identiteta i da se pravite muslimani i turci,jer ste se odrodili od SRPSKOG roda. Jadni mali poturcenjaci.
Posto ste prepisali sa b92...sad prepisite s blica sta se desilo i sta je uzrok \"napada\". A ne....onda bi citanost i prepucaanje opali?
Supciiiiii, iznenadjenjeeee! Uhvatili su dirliju i pogodite staaa? Muslimanske je veroispovesti i zivi u ulici gde je i dzamija!?! Sad svi po kasicicu u ruke...pa polako da pojedete ovo sranje sto ste ovde natrucali...gluperde
To pomladak kako to FTV i BHT vole reci \"gospodina Karadzica i gospodina Mladica\" je*o im on sve pospisku...
Servo-serbi su FASISTOIDNA -SELJOBERSKA -PRiIMITIVNA- RUSKA PLEMENA izasla iz perioda PECINARA...!!! Divljaci-krvvoloci... OPASNI ZA NORMALAN NAROD I OKOLINU...!!! JADNA Evropo...!!!
@muamer \"iz božiji kuća nemože da izlazi mržnja može samo ljubav i tolerancija.Pozdrav za sve normalne ljude. \" Problem je sto (ne)vjerska lica sire mrznju iz tih istih objekata. Da su poglavari razumniji i skloniji toleranciji i razumjevavanju \"onih drugih\" zivot na ovim prostorima bi bio dosta ljepsi.
zato ćemo mi šćiptari da srušimo sve njihova WC-ove i kokošinjac na Kosove..crkve i manastiri nećemo..jer više ne postoju !
sad će lijepo da se izdvoje sredstva iz buđeta pa će lijepo srbi da naprave odnosno poprave rijaset.ovim četaljima nije jaasno nema veze što je crkva katolička ili pravoslavna i to je božija kuća kao i đamija,samo izopačeni mozgovi to mogu uraditi vjerkom objektu bez obzira koji to objekat bio
Srbija ce uskoro u EU lakse naci posao, vece plate, treba traziti kakvog placa oko bg pa praviti sta, ko od srba ne bude imao kucu ili stan u srbiji za.j.e.b.ace se
Slovom i brojem: 620 (šest stotina i dvadeset) islamskih vjerskih objekata u BiH je srušila i uništila, \"nadljudskim naporima junačka serbska vojska\" u periodu agresije na BiH od \'92-95.g. od strane Srbije i CG (a za ovo postoje uredno dokumentovani dokazi!) Kome treba ovu ČINJENICU objašnjavati i prevoditi, doista je kompletan idiot!!!!
Sjeme vam se zatrlo y.e.6.e.m vam sve ono izrodsko s.r.p.sko,izrodi ljudskog roda i poroda,največa pogan od naroda na kugli zemaljskoj
sta ocekivati od smrdoguza.....FUJ.
mars bre srbi sa portala
treba sve muslimajmune protjerati iz Srbije.