Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A š'ta je sa milion raseljenih diljem svijeta iz čitave bivše nam domovine? Kako možetze biti tako OGRANIČENI, i ti koji su POBJEGLI 1992 bili su itekako VOJNO SPOSOBNI, ne uopštavajte stvari! kada vam se tako Arapi gade, zašto idete u njihove zemlje zarađivati novac...zaradite u svojoj zemlji. Sramota je koliko zla ima u nekom ljudima!
mozda vi niste puno u kontaktu sa arapima ja jesam i mogu reci da su mi drazi nasi protiv koji smo se ratovali 91-95 nego ovi! mozda su vama putom lazne interpretcije vjere nesto simpaticni isto kao i turci ali meni nusi! i mogu vam reci da turci i arapi nas iz duse mrze mozda nase zene manje al to samo za neke ne zvanicne stvar! pozdrav iz EU
Divljaci.
Europu pustili ste divljake da vas maltretiraju!
A MISLITE LI NA SMECE IZ SRBIJE I rs-a,STA RADE PO CIKAGU ,AUSTRIJI ,SVEDSKOJ VJERUJ TE DA SE ZGROZITE NA NJIHOVA RAZBOJNISTVA I KLOSARLUK.ZBOG TAKVIH MJENJAJU ZAKONE O SOCIJALNOJ POMOCI KOJI SU STARI 100god
pogledaj Svedsku kao primer od koje su Arapi napravili svoju mahalu, rade sta hoce, niko im nista ne moze. Svuda na zapadu arapi se tesko prilagodjavaju zapadnoj kulturi, i donose svolju seljacku. Ne daju svojim kcerima da se udaju za koga hoce nego ugovaraju brakove, i obaveznom sa drugim arapima, itd.
Tm..... Clanak o iracanima, a ovaj prebaci na srbe. Jebao ti mamu bolesnu koja te okotila sve i jedan iz cikaga.
Ovo će u historiji biti poznato kao Marš Socijale...
Koga je briga, imamo svojih problema