Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje ide ovaj svijet!!!
ide u prvu lijevo...
# i sta sad Zorane? Rusija kaze da je sve namjesteno i onda se prihvati kao da je namjesteno!!! A vecina ostalih koji ukazu na nelogicnost snimka itd su nebitni i niko ne uzima njihovo misljenje cak ni da razmisle dali ameri serviraju neku gadost kao i inace sto rade. Rusija je svjesna sta SAD rade i na koji nacin to rade. Samo ljudi su zadojeni preko medija glupostima koje im servira SAD i sve ostalo zanemaruju. Bezbroj primjera je u svijetu sta SAD rade i na koji nacin medjutim to je sve podpomognuto sa medima koji to opravdaju a na taj nacin to postane "dobro" i usvojeno kod onih koji gledaju.
Tačno mi je žao što vam nisu srušili zgradu gdje vam je redakcija klix-a kad su vam upadali policajci.... kakve vi crnjake non stop objavljujte...crnjak, crnjak, crnjak....ima svi rak da dobijete od silnih crnjaka u redakciji...Ko vam je urednik, ima li on mozak da shvati da sranjem doji narod ??? Smarate opasno.... Šaljite malo dobre vibracije, odnjela vas voda ili bilo koja druga elementarna nepogoda zajedno sa računarima i HDD
tuzno. zalosno
Taj čovjek nije ni sam svjestan što je napravio???
Pa kad je nervno rastrojen, zasto on nije skocio? Pa majku ti j....!!! Najgore od svega je sto ce sad dobiti par godina na psihijatriji, gde ce piti i jesti kao gospodin. Ja bih ga sad bacio sa 30-og. Nema pravde na ovom svetu, i ko sada da vrati ovu bebu?
Jao jadničak bio nervno rastresen,to vi kao od njeg sad žrtvu pravite yebo vam on materešinu.
Ovo će biti godina opasnog življenja...svaki dan nova tragedija...nesreća..ubistva..terorizam ...strašno..bojim se da ovaj svijet ide svome kraju!!:(((((((((
Bas je krenula onako lose, nadam se da nece cijela biti kao sto je pocetak. Valjda ce se promjeniti na bolje. Jer ovo je strasno, kako jedan otac moze da uradi ovako nesto svom djeteteu bez obzira, da li place ili ne znam sta vec. :-(
Pa normalan otac sigurno ..ne!!Ali šta se ovom desilo ...sam Bog zna!!Tužno ..:((
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Žalosno za pročitati, ali to je mentalni problem određenih nacija i vrlo ga je teško liječiti.
Koji je onda sindrom kod tebe u "islamskoj drzavi" kad se jedna vrlo slicna stvar desila u jednom sarajevskom naselju prije par mjeseci samo?
beba je bila stara 15 dana :(
Ovaj Čiča_krkan@ je najobičniji kurton u kog treba samo "izdrkati",šta će jad ,njegov mozak je ko "andol"kad natekne,on nezna dalje od nosa,jer ovakve neće ni "lavovi"a ja bi ga preporučio ISIL-ovcima na "Vaspitno disciplinski tretman"
Klix je dobio snimke Zeljke Cvijanovic od obavjestajne sluzbe. Sada radi na podsticanju islamofobije bombardovanjem vijestima iz Francuske. Sve se radi po nalogu...
Ne bojim se ja za Islam ni najmanje. Malo me "strah" kada vidim da je sve ovo koordinirano iz jednog centra.
Opet jadna beba ubijena, uzas :(
Bebi je 15 dana a ne 15 mjeseci. Strašno.
poludjeli vlah
bolje da je njega babo bacio
majmuna na tridesti sprat,pa nizbrdo.ako je lud,što ne ubi sebe,što dijete nevino.smeće.
Danas je prokleti dan,pa nije ni cudo da anamo oni opet zvjerstva cine nad neduznom djecom... jadno dijete,neka ga andjeli cuvaju.