Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo tri rečenice o ovom slučaju ? Članak o besposličarskim posvudušama, tzv. starletama, napisali biste više redova i opširnije nas informirali. Moderno novinarstvo je dno dna.
Pa to je u svetosavski izdrkotina svakodnevnica i norma, nažalost ima danas mnogo i naših fukara što se tradicije poprimili u ime "bratsva i jedinstva".
Fina vijest.................šteta što se tako dobro završilo..............bolje bi bilo da je malkice gore
Laganini, biće - ovo je ono ko o pozorištu, samo vježbica bila :)
Laganini, biće - ovo je ono ko o pozorištu, samo vježbica bila :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce se one curice iz razreda oko njega motati iz sazaljenja, a on mozda ako nije kakav futo to okrene u svoju korist
Samo jos da zolje pocnu nositi u skolu... Roditelje po dzepu lupiti, i jos 3 mjeseca zatvora, i onda lijepo uslovna, drustveno koristan rad. Ovako isto i kod nas... Zakoni su slicni...