Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nogu u gu.zicu!!! To ce dobiti. Dzaba prave probleme.
@Denis, nije u tom problem sto nemamo puno albanaca nego sto ce nasi ljudi iz BiH krenuti ovim putem.. trazeci azil po EU
cak sta vise - oni su moja topla braca! imao sam dva partnera albanca i mogu reci da su najbolji, puno bolji amerikanaca.
ja sam bosanac i albanci su moja braca i uvjek su dobro dosla u bosnu!!!!
Eto toliko o zemlji koja je imala najbolje ocjene u ispunjavanju uvjeta za liberalizaciju ;)
I SANDZAKLIJE,NARAVNO,ZAJEDNO SA SIPTARIMA
Mislim da se nama to ne moze desiti jer nemamo toliko Albanaca . samo treba pripazit i ne dat vise ovima iz SDA sa naseljavaju Albance u napustene stanove i kuce Srba i Hrvata , zarad neke muslimanske solidarnosti . Sto dalje Albanci od nas to bolje .
Pozdravimo se sa bezviznim rezimom . Mi smo u paketu sa Albanijom a njima nema sanse da ukinu vize u sljedecih 30 godina . Prema tome , opet u redove .
Ako nama NEKAD ukinu isto ce ovako biti :)