Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže nije joj smetalo što je kod 'saradnice' i nije bila ljubomorna.Pa i nije dok je donosio.Nisi pitala odakle sve to.Sada kao nemaš pojma ni šta ste sve imali.Baš divan brak ste imali.Balkanski praaavi.
Balkanski brakovi. Muz uglavnom nosi kuci zaradzeni novac i zajedno grade kucu ili kupuju stan. Ovo je europski brak. , ti hodaj gdje hoces tako i ja , trosimo svak svoj novac .
Koji brak i zajednica, na sta je covjek mislio, eh zeno draga, trebala si ti misliti na sebe.
e svasta
ajd ne lazi gdje su samo umjetnine koje je godinama naslagao
Ti bi se da si tako nevina razvela od njega cim bi vidjela da je umijesan u mutne poslove ali izgleda da ti nije bilo mrsko dok je lova dolazila
tziganija hercegovačko purgerska
Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'...", rekla je Bandićeva udovica. Nije zeno kod prijatelja, nego kod prijateljica. I TI TE PARE NECES VIDITI. ALI I NE TREBAS, JER SI SE PRAVILA SLIJEPA, DOK TI JE DAVAO CRKAVICU, I ISAO HEBAVATI OKOLO.
Nista, humanitarna akcija pod hitno da se organizuje, nek joj kupe kakav Stan dole u dubrovniku, pusti zagreb nema njoj tu buducnosti, sad ce je svako koga Je imalo otkinuo pokojni Milan ujedati radi osvete,
Ovo se doticnoj Nataliji nikad nece desiti, da joj muz umre a ona bez ista. Vjerovatno vec siri ruke i noge drugom lovatoru. Koliko god postujem zene koje su stub porodice, sjede kod kuce, odgajaju djecu i ostalo, toliko se nemogu nacuditi kada puste da ih muz zavuce ovako.
Pa prodaj veliki stan i kupi manji stoko.Cuj nije joj ništa ostavio...i neka te je varo kad si takva nezahvalna
Ovaj kamenjarski Srbin je imao najsladju smrt, Umro na pichoki. Imao je rasta ziviti, koliko god.
Znala je da je prevarena zena. Zbog konfora i love je sutala, bilo joj je dobro. Sad kad je zlatna koka odapela panika. Ajme ljudi pomagajte. Sram je bilo. Losa osoba, sigurno losija od Milana.
Zavrsio ko i Hadzipasic sa ljubavnicom u krevetu. Dokle seze ta "moc" iz ovakve politike koja se vodi po ovim balkanskim drzavama. Svi enormno bogati, sa hiljadu priviliegija i onda jos puno mlajde ljubavnice. A ovamo iza njih pustos, ko napr. u Zagrebu sto je ovaj ostavaio.
To su moderni europski brakovi,za razliku od nasih u Bosni gdje zena oče sve da zna,muz,sve,tetka,komšinica,poštar itd. Kod naprednih brakova dok donosiš vise nego sto možemo potrošit,ništa nije razlog za stres,svadzu,samo donosi,eh ako prestanes,a vako samo dovlaci love,jadno je to. Tako hoce i nas da okrenu na tu samo mayerijanu stranu, al mi imamo jake osjecaje i sentimente.
Ima 900€ mirovinu(penziju) i ona kuka i ne zna što će?? To je taj bolesni primitivizam buržoazije. Nikad dosta, a onda kad ostaneš bez dijela što većina može samo da sanja cijelog života, onda si u nerješivom problemu
ispade ovi sad nemaju za kifle jadna majko treba se dići hrvatska i hercegovina i pomoći ovoj sirotinji baš ko i dodiku sin na birou , ćerka u minusu a a i ovi našim političarima treba pomoć sve je to gola bijeda ,( duševna )
glavat bijo previše brate ocami džeš tako glavato hodat sanelemi