Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banda je namazan - ali vi to ne pratite sta vas briga - nek je on cestito ramazan i vama srce puno ljaksofoni. Tip je mesetar, mafiozo, profiter i samo takav bandit i tajkun da je to cudo jedno. Nakr\'o je se u saradnji sa Zdravkom Mamicem (isto tako dusa draga iz Hercegovine) i svojim rodjacima milione od grada Zagreba preko gradjevinskih projekata a o Dinamu i profitima preko igraca da ne pricam. Al nek je on cestit\'o ramazan odmah je fin. Blago vama sa idiotskim emocijama koje veze sa zdravim razumom nemaju, nek je on kupio ambulantno vozilo i cestit\'o ramazan vama puno srce. Tipicno za nas nema sta. Prc u mozak
Gspodo veliki Muslimani, prihvatite cestitku ili odbijte, to je vasa stvar i vaseg vaspitanja. Bandic je imao najljepsu namjeru i to treba prihvatiti kao nesto vredno paznje. Ne mjenja on Islam pa da mu nesto zamjerate. A cistunci u Islamu su zaboravili da u diskusiji treba koristiti lijepe rijeci. A koliko znam Ramazan je tu. FINE RIJECI !!!
cuj cestita ramazan.. ahahahah...
Svaka čast gospodine Bandiću. Oduvijek ste mi bili jedan od dražih Hrvatskih političara, u stvari, jedini iz SDP-a koji je kadar nešto pošteno napraviti. Nadam se da ćete se kandidirati na izborima za predsjednika. Zagreb je uz Vas a i ostatak Hrvatske, osim tovara, ima pozitivno mišljenje. Inače naš čovjek, rodom Hercegovac :)
Lijepo od gradonacelnika Bandica.. hvala
Svaka cast. Vidim ja da podizanja moje kuce pod krov nece biti nista do kraja septembra.Halil,Dzemal,Seido i Nermin nece biti u stanju da rade na ovakvoj vrucini. Cestitam Ramazan.
Ja peskira...oko vrata...
otkad se ramazan cestita? neka nova moda.
Hvala gradonacelniku Bandicu
Neseri @Ado tako ti Boga.
Fino od Bandica da se bar on sjetio, mozda i \"prvi\" portal u BiH napise koju.
O cemu ti Moja vjero ispovjest je Islam
Samo da popravim, Islam je vjera a ne vjeroispovjest. U Islamu se nista ne ispovjeda...