Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žiku srbijanaca kako bježe iz Srbije, a ovi doDickovci aman zaman hoće u Srbiju.
nisu to srbijanci konju :))))....70% ti azilanata su kosovari sa srbijanskom pasosem....ako nisi znao kosovo uopste nama pasos :) ...ali to je jos jedna klasicna balkanska prica :)
acti....evo i ja imam svoju republiku i bas se spremam da odstampam pasose ahihihihihihihihhihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jesu li cejeni ili su sosoni u pitanju?
a zašto bi ostali na Balkanu?Šta im je /svima nama dobro donio?
Hehehehe, nije to ništa koliko u nas ima lažni SRBA, sve Vlasi ili Bošnjaci pravoslavci a danas se prodaju kao srbi, fuj još kad nekome kažu da je prodo vjeru za večeru a srbin če u svaka doba proda vjeru, naciju, mater i vlastitu guzicu ko trenutno bolje plača. E bračo BOŠNJACI PARVOSLAVCI tako ponosnu naciju se odrekli da odete u poturčene cigane bog vam pomogo.
Neka sace ...
. PUTUJ EVROPO bez raunFI !!! .
U pitanju su Albanci sa Kosova sa pasosima Srbije, kao i zadnjih nekoliko godina.
Ma nek ove srbe kazne kad su navalili toliko :D a ostalim opomena za pocetak necemo valjda zbog tih hajvana svi ispastat
Stalno im se tuvi u glavu, da nema sanse da dobiju azil. al opet navalilo. Namirisali socijalu, zbog takvih nas ih mrze!
Evropska Unija Kako bi sprijecili lazne imigrante da dolaze iz Srbije, Srbija ce za "kaznu" biti primljena u EU i nece imati priliku kao nasa "divna i postena" BH prodje sve procedure koje nam nasi " evropski prijatelji zadaju...za nase dobro :)
To vecinom nisu srbi,nego siptari i cigani sa srpskim pasosem. http://www.telegraf.rs/
hamonhamon, sad si me zaista zbunio u tri pičke materine, pa zar nisu svi srbi cigani, pardon cigani sa 70% turkse krvi umješane. I što pravite razliku imeđju "srba" i "cigana" kad ste ista nacija (samo što su tzv romi čistokrvniji od srba) ???????
Klasika. Region uvijek ispašta zbog Srbije. Nadam se samo da ovaj zakon omogućava uvođenje viza svakoj zemlji pojedinačno a ne da se vize uvode svim zemljama u paketu zbog "grijeha" jedne ili dvije zemlje.
Problem prave Kosovski Albanci sa pasosima Srbije, treba im te pasose ponistiti ali to Srbija nece da uradi jer ih ne priznaje kao republiku.
Pa sta je tu cudno? iz srbije oduvijek dolazi sve lazno i sve lazi! Dobrice Cosica “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Kad vec citiras, sto izvlacis iz konteksta? Uzeo si citat iz romana "Deobe" u kojem Cosic optuzuje srpski narod za laz nad brojem zrtava u II sv. ratu, pristajanje na tudju laz zarad ponovne zajedncke drzave po svaku cijenu, makar i sebe ocrnili. Ta laz je samokritika i nevjerovatnost preko cega su Srbi spremni da predju zarad ponovnog bratstva i jedinstva.
Kad bi računali broj azilanata iz Crne Gore u odnosu na broj stanovništva, haman da bi najviše njih bilo :D
Jos jedan u nizu clanaka koji siri mrznju i sovinizam.
nemamo nikave veze sa Srbijom Srbima treba uvesti vize EU i mi trebamo uvesti isto tako
...nemaš ni ti veze s' mozgom, pa nikom ništa :)
reci mi srpski peder
PRIKAŽI ODGOVORE (1)