Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan let.
Hvala @Mely2
Hvala@Klixonja,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke Srbiji, Vučiću i šeiku Muhamedu! A neka mu i balije čestitaju, jer je poslao 20 000 maraka za izgradnju džamije u maglaju
Zasto vredjas bez potrebe?
Marš stoko jedna! Ne vidiš kad ovde najgore uvrede na račun srba šalju, a sada vidiš kad neko vređa vas?! Jedi gowna pašče tursko!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko ja vidim da ce AIR Serbija biti lider u regionu po svojim letovima a narocito zbog novih zrakoplova koje su dobili od Etihada.
Koliko ja vidim dsa ce ova nova Srbijanska Avio kompanija da bude uspesna mozda cak i uspjesnija od nekih drugih kompanija.
Jel onaj iz treceg reda desno do Prozora otisao do wc-a nesto je se previjo kad je ulazio.?
Samo pisite o srbijanskim avijonima i reklamirajte ih,svakako nepisete i ne upozoravate gradane na srbijansko hapsenje Bosnjaka na beogradskom aerodrumu bez ikakvih razloga.Srbija ima ogroman spisak nasih ljudi koji su potecijalni za hapsenje ako se tamo nadu,zato svi trebamo zaobici namjerno Srbiju i njene puteve....
E pa Starbuck kad znaš pametovati drugim da i ja tebi teke, nije ABIH nego ARBiH :)
Ime aviona "Airbus A 319 - Novak Đoković" hahahahahahahaha.... Kod nas bi avioni trebali imati imena: Edin Dzeko, Vedad Ibisevic i Izet Hajrovic :-)).
iz propalog bh airlines
Gdjesu vam braca Rusi da naprave srbiju nego samo da Arapi ne ulazu u Bosnu i Hercegovinu bice ako bogda sva Srbija Arapska :)
Hajde sa srecom neka je i da nam dodjete i u malo toplije krajeve sto prije!
sve bi bilo dobro da nisu pogresno napisali ime tenisera :D
Dolaze Turci svojoj porodici...
Imam osjecaj da ce ova avio kompanija najvise raditi na arapskom prostoru...