Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E a gledo Sam ga i kako uzlijece.svi prije njega Ono malo zuuum par metara i odose u zrak.e Ono sad gledaj rvatsko ma to je Buka,sijeva,grmi i jedva da krene.za malo mu je i pista bila Mala....steta da nisam snimo...😂😂😂😂
Al se rvatska raspada....prvo MiG sad ovaj...neka cekajte ko i mi hocel ko sta donirat....ili Kredit....prije u jugoslaviji kupe flotu aviona i Ono ko nista da se nije desilo.danas kada dobiju donaciju od okupatora sve novine bruje o napretku.isto i u hrvatskoj i srbiji...bih prica ha sebe...
raspada se jedino tvoja šuplja glava. hrvatska samo od turizma godišnje zaradi gotovo 10 milijardi eura. zamisli samo da hoće od tog novca kupiti neke helikoptere ili avione za taj novac. cijena jednog NOVOG f16 je od 20-25 mil. dolara. dakle mogu za jednu godinu od turizma kupiti 400 NOVIH aviona. inače se takvi avioni kupuju u paketu i po puno povoljnijoj cijeni, pogotovo članice nata. 15 polovnih f16 mogu dobiti za samo 70. mil dolara.
@senijad .... http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-kupuje-eskadrilu-borbenih-aviona-f16/275619.aspx
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
svaka čast pilotu na hladnokrvnosti. treba imati muda pa isključiti jedan motor za vrijeme leta.
Ne treba, avion leti sasvim normalno i sa jednim motorom.
@Sonicno ... koliko sam pročitao kapetan aviona je preventivno isključio lijevi motor aviona, a ne neki auto-pilot. nek si nam ti stručnjače objasnio da avion normalno leti s jednim motorom. ne kužim onda zašto se izlažu trošku ugrađujući dva motora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jelse mogo okrenuti usloveniji
nije bilo gužve.
Krsevi