Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prilagođena brzina garant :D
balkan izludjuje i robote
Ovo se desilo u Požegi, u Srbiji. Meni je najžalosnije to što nas snimaju po ovakvom vremenu, oblačnom i tmurnom, umesto u proleće, izgledaćemo sumorno :( Beograd, Novi Sad, Niš, Pančevo i Stara Pazova su vec dostupni na Google street view, kao i autoput E75 kroz Srbiju od Novog Sada do Niša. Trenutno se snima ostatak zemlje.
Dobio "updatiranu" rutu od lokalaca pa se ravnao po njoj. Što cesta ide 4m uljevo nije važno, važno je da je imamo ikako.
Kad se on slupo sa onolikim kamerama,onda sam ja samo sa naočarama ekspert za vožnju na našim putevima.
Šnjuhatori.
Pazi bandera.
...prošla riba u minjaku...i eto...
Išao "starim" putem :)