Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kako mi se gade ovi licemjeri koji imaju problema s gay paradom, a genocid im je nesto s cim nemaju problema. Mars u picku materinu! Nemas ti nikakvog dodira s osnovnim ljudskim vrijednostima govno jedno sovinisticko!
TOLIKO GNEVA U TEBI JE DOKAZ DA TE JE BABO DAVNO NAVUKAO NA SVOJU PALIJU I DA SI TI OD TADA OVISNIK O NJEGOVOJ I MNOGIM DRUGIM KARINAMA,PEDERCINO UMOBOLNA.
@kako kome. Uh, nista ti nisi skont'o, ali jebaji ga, to vec vec vise tvoj problem. A nije tol'ko komplikovano. Ne znam u cemu ti vidis da neko ovdje brani gay osobe. Govorim o licemerju ovog govna od svestenika i covjeka.
Treba vas zabraniti pogledajte se malo
A KAKO VIDIM TI BI ZABRANJIVO PRAVOSLAVLJE A SIRIO PEDERLUK KOJI JE ODUVEK USKO POVEZAN SA TVOJOM VJEROM.
ma ja se ovom gandalfu naje.bem mame
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
STOP,javnom promovisanju pederluka!
Iz debilizma prizilazi pederluk,pa ne može normalan čovjek to...ogavnost,nastranost,idiotizam čak!
Samo me jedna stvar zanima, i pri tome ne zelim nikog iz LGBT zajednice da uvrijedim, jer ja ne znam ko se vise nije navikao na te stvari, ako nista putovali smo svi, vidjeli druge gradove po Evropi recimo, i mislim da vise niko ni u BiH ne postoji ko ne poznaje licno nekog ko je homosexualac ili lezbejka, apsolutno nemam nista protiv takvih ljudi, sve dok i takvi postuju moj izbor, ali moje je pitanje cemu tolika potreba da se time paradira, prolazi ulicom sa parolama, da ne znam da su oni u pitanju pomislio bih da je neka Kindjurijada, nekako sve sareno i prenapasno, cemu to? Vidio sam jedan odgovor gdje neko kaze "Zato jer hoce da pokazu da se toga ne stide"?! Kakav je to odgovor? Ne stidim se ni ja sto nisam homosexualac, al stvarno ne paradiram time po ulici, u namjeri da nekog javno u to uvjeravam. Ta LGBT zajednica, kad se sve uzme u obzir, ima probleme jedino kad paradiraju, tad dobijaju batine i desava im se sto se desava, al kad se stope u drustvo, niko ih ne primjecuje!
danas oni paradiraju, sutra ce pedofili i to ce sve biti "normalno", jer narod voli da je u "trendu".. ja ih vala ne volim, niti podrzavam, nijednog ne poznajem niti bi volio da upoznam.. takodjer kao i ti ne kontam njihovu potrebu da se exponiraju po gradu, ako su vec takvi neka zadrze to za sebe, a ne da nama pokazuju kako se "vole"..
Cuj crnogoraca ???? Pa oni vazda jebi OCA U VRH GUZICE
Ova izjava je nesto sto se moze ocekivati od vjerskog poglavara. Ne mozemo sada ocekivati da vjerski sluzbenici, posebno visoko rangirani, govore kako podrzavaju gay paradu. Vjerska pravila glede toga su poprilicno kruta i nema mjesta slobodnijim tumacenjima. Pozitivno je to sto je ipak rekao da svako ima pravo da zivi kako hoce, sto je za crkvu (a i za ostale vjeske zajednice) ipak progresivno misljenje u odnosu na ono sto su govorili prije desetak godina.
A ignotuse neznamo mi sta on radi kad neradi. Pa kolega po profesiji mu se uveliko shteko u guzove.
valjda ce se svi srbi popederciti i tako nestati smrdski narod i njihove genocidne tvorevine
prvo...neradi se ovdje niokakvom prajdu u cg vec pop podjebava djukanovica i crnogorce i vraca im za ono sto oni njemu rade vec deset godina...istina hriscanski se nije svetiti ali izgleda da je popularnija ona "oko za oko,zub za zub".....razlog popovog podjebavanja dukanovica je ono sto slijedi cg....poceli su protesti albanaca u svijetu i albaniji protiv djukanovica i cg i samo se ceka trenutak da se prelije kriza sa kosova...prije sedam dana dacic je na tvcg izjavio da se srbi i srbija niukakvim prilikama nece mjesati u desavanja u cg...predpostavljam da nakon izbora na kosovu i formiranja "saveza srpskih opstina" mozemo ocekivati isti zahtjev albanaca u cg ako im milo to da ubit ce ga crnogorci a ako neda ekonomski je propao jer cg zivi od turizma a turisti nece dolaziti gdje su nemiri a i kosovari cine 30% turista u cg plus bosnjaci koji ce se sigurno solidarizovati sa albancima....dakle ja ocekujem veoma zanimljiva desavanja :))))))
e sad jel 27 ili 33% uopste nije bitno...bio sam zadnij put u cg prije cetir godine i tad su srbi ozbiljno utanjili u cg...sto se srba tice u herceg novom srbi iz republike srpske a u budvi najcesce omladina iz srbije a sve juzno od petrovca uglavnom albanci i bosnjaci....srbi iz srbije idu u grcaku definitivno......a sto se tice bosnjaka u cg tu ima vise struja a kod albanaca samo jedna
kakmo to da srbi mrze pedere kada su se u ratu medu sobom jebavali po rovovima
Rece amfilohije u kojoj je 50% svestvenstva homoseksulaci na celu s njegovim kucnim prijateljem Kacavendom........
kada naucis razliku izmedju katolicke i parvoslavne crkve onda nesto kazi ovako samo pokazujes da ti je intelekt i znanje na nivou amebe.
Ovim srbima ako i na cemu treba cestita to je sto se protive pederluku i izazivaju gnjev citavog svijeta.
Nevezano za gay populaciju - meni ide na živce kada se ove vjerske institucije i poglavari miješaju u nešto što nije u njihovom domenu. Vjeruj u boga za sebe, idi u crkvu/džamiju za sebe, a ostala aktuelna društvena pitanja ne diraj i ne miješaj.
Nameću svoju seksualnost zato što su žrtve ljudske diskriminacije i žele da ukažu na probleme s kojima se susreću cijeli svoj život.
Pustite popa na miru,sve pedere treba kastrirati kao cuke da ne prenose zarazu,treba im zakaciti i broj na uho da se vidi koji je kastriran ;)
evo jedan prikladan link za ovog amfilohija pa ko zeli neka pogleda, ako nista nasmijat ce se :D http://www.youtube.com/watch?v=TfYol6JoK80
Balkan je oduvijek bio pun homosexualaca. Kada bi progovorili mi bi se zaporepastili. Vise homo populacije ima na Balkanu jer smo konzervativni, patrijahalni i macho nacija. To su sve elementi za razvoj homosexualnosti kod ljudi. U liberalnim zemljama homo populacija je mizerna, jer ljudi svoje aktivnosti ispunjavaju na klasicni nacin.
...aj, pope, ne seri...suštinski rečeno :)