Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Wikileaks je poceo zalaziti svuda, za par mjeseci ce objaviti kako je se kod mene krava otelila.
Sude mi, zato sto svoje volim Volim najvise, sto sam branio Moje najdraze. ... (MS&MPT)
meni je najbolji naslov : Amerikanci \"STRAHOVALI\" zbog koncerata? Ja mislim da je ovo jedan primjer od mnogih BUKVALNIH prijevoda TUDJIH clanaka sa ove stranice. Cuj strahovali...da nije smijesno bilo bi zalosno...
Tako gledano je i moje mjesto bilo poprište bošnjačke agresije u BiH. Sela oko grada spaljena a narod raseljen i jednim dijelom pobijen(o zatvaranjima i mučenjima ljdi da ne govorim). Sad je taj grad 90% bošnjački, a prije rata je bio 55%. Jel se slažeš sa ovim sad?
Mislim da ni medicina ne može više pratiti bolesti koje su danas prisutne, previše dijagnoza!!!!!!!!!! Sve što je hrvatsko, sve što je domoljubno, sve što promovira obiteljske vrijednosti klasificira se kao fašističko i nepoželjno. Zar ameri imaju što reći, kakve oni kvalitete posjeduju, osim silikoniziranih plastičnih ljepotica, općenja sa psima, gay brakova? Jesu li to vrijednosti koje su danas poželjne??? Ako je su, onda Thompsona treba pod hitno u Remetinac ili Zenicu!!!!!!
Moj TATA da su Bosanci htjeli vama okreanuti ledja 91 kao što ste vi njima 92 niti bi ga Tompson zapjevo niti bi bilo Hrvatske.Vatikanski lopovi
jest al u k - urcu nije 70% nego 30%
Jes, tako je, samo je taj tvoj Baja mali knindza za Thompsona prdimahovina
Smiješno je kada Bošnjaci Hrvate zovu usta_šama. Pa 70% usta_ša u 2 sv. ratu u BiH su bili Bošnjaci. Pitajte vaše dede. U ovom ratu su HOS-ovci bili usta_še ( mada ne sa istom ideologijom kao 41-ve ) a ne HVO. I opet, 70% HOS-ovaca su bili Bošnjaci. Bošnjaci su se počeli izjašnjavati kao Hrvati i trebalo je nešto hitno poduzeti. Tu su partnera našli u HDZ-u. Zajedno su isplanirali razdvojiti ova dva naroda i „rat „ je počeo najviše zahvaljujući Da_riu Ko_rdiću i Crnim Labudovima. HOS-ovci su pobijeni a preživjeli su prešli u Armiju BiH i HVO. Sjetite se rata, a ko se ne sjeća neka ne lupeta bez veze.
Rambo reče \"raspirivanje naj nižih ljuckih strasti pod visokim pritiskom \" to bi bila njegova definicija ali je neosporno da mi je njegova pjesma Čavoglavi 92. strašno godila kad sam je čuo u opkoljenom Sarajevu kod nas u štabu je strašno dizala ljude , koji su tad imali pola okvira i pjesmu . Čak je kasnije i prepjevana u varijanti zbrojevka .....kod nas papovka .
Znaci svi se slazemo da je tip priglup a posebno kad mase macem. Foru je pokupio sa nekog crtanog filma. Idemo dalje.
Thompson nije nista drugo nego hrvatska verzija Baje Malog Knindze ili nekog Bosnjaka koji pjeva o handzar-divizijama, Oricu i klanju Srba. Sve je to isto. Niko od njih nije \"branio\" ono sto su njihovi narodi smatrali da treba da se brani. Onomad sam gledao dokumentarac o tom Thompsonu i tip djeluje ovako tupo. Cudi me da je kao takav moga da zgrne pare i pare pjevajuci o Maksovim mesarima i klanju Srba.
jako mu.do ovaj tampson karikatura
ma ta ce on....samo bezze pjeva...ustvari cak ne zna ni pjevati....jooj amerima je strah u kosti utjeran...kazes buu i amer moli da ga ne uvijes hahaha....tupani
Faruq pričaš gluposti, nemaš pojma o ratu....Mostar ste VI htjeli predati srbima a Hrvati vas naoružali Alija Izetbegović je surađivao sa Dobricom Čosićem više nego iko drugi i lizao se sa njim jer ga je ovaj pomilovao da izađe iz zatvora i još mnogo tog...ali nije ni mjesti mi vrijeme u Srebrenici mjesec prije pokolja došli su iz Sarajeva da se izađe i prepusi Srebrenica ali samo izašle Hođe i pojedinci ..pitaj te Sefera Halilovića i onaj što je pobjego u Tuzlu ...
Cuj bosnjacka manjina iz Mostara i Stoca....hahahaha....koja pamet jbt, pa i Mostar i Stolac mogu biti samo bosnjacki gradovi kroz citavu istoriju, a to mozes i vidjeti kad se popnes na svoju ŠŠkkutoriju da najvise ima harema i dzamija, mmaammiiccu li ti onu zadojenu, ffaassiissticku i zatucanu sspprrcciimm! Dzaba je vama sskkuuttorima ista...govorio vama ili zidu, isto je to! Gdje vas Tito nije sve potamanio, mmaajjkkuu li vam jjeebbemm!
da mi svi volimo i postujemo svoju vjeru i domovino kao sto Thompson voli svoju,za nas bi evropica bila mala maca...