Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci nam, gdje te tačno boli glava?
MA to im je SIPA sve otkrila! KAkva DEA i BIA! Veze oni nemaju, jer nasa SIPA je tako mnogo ulozila u satelitsko pracenje da je to cudo! Kako ih nije sramota da se kriju iza nase SIPA-e! Droga je isla kod Dodika u Laktase, a dobivene pare bi se koristile za privatizaciju Skupstine R. Srpske (u prevodu Četniteta)!
Srbima pod hitno treba bezvizni rezim pa da se ovo (hapsenja) vise ne ne desi. Treba od neceg ziv\'t. Nekad od klanja nekad od dilanja. Svejedno je.
vozdra srbijanski agenti....pa jeste vi normalni...jos u atlanskom okeanu.....ma sve sami specijalci....jos malo pa ce serija o njima......ne budi luuuuuuddddd