Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coelo bi da proba Rashinu medecinu, njegove tjelesne izlucevine!
Vijest je izmišljena. Doslovno nijedan strani medij je ne spominje. Prema pisanju beogradskih "Novosti", a oni kazu ekskluzivno doznajemo. A nakucali vijesti sami. A glupi Klix prenio.
cuj kako se skrivo............pa skrivo se ko pichka i to naj obicnija
Баш се скривао.
Coelho upravo demantovao, tako da...
Ova vijest je izmišljena. Sramota da Klix ovo prenosi.
Vodica Jana sa porukom Coelha iz proslavljene knjige "Algenocidaš".
svakako mu knjige klincu ne valjaju
Alkemicar :-D
Sad će Bošnjaci bojkotirati Brazil i knjige. Ah, pa oni i ne čitaju...jao mene.
bolje ne čitati, već biti 'načitan' kao ti...
baš čitam Alkemičar od Koelja ovih dana
ovo nema nekog smisla, jer cijela garnitura ljudi je pomogla zlocincu da se skriva. nije to nikakvo cudo niti tema za knjige kao sto cjenjeni i vrli pisac misli
pa jeste priča za knjigu i film.coveka trazio ceo svet,a on letovao po hrvatskoj,učestvovao u javnim tribinama o isceljivanju itd.i na kraju pomucu dlake ga identifikovala bia,a tadić isporučio hagu.
"Indira Sinanović: Žena s nikabom može sve, pa i da bude lider i da vozi autobus" Kommentar funkcija otvorena, izvolite dati svoj doprinos u nastavku.
Moze i pcelar biti Inda nasha!
Može npr. biti i muško. Ko zna...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahaha... To care