Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam zasto se ovom neizivljenom deristu koje je prekinulo neciji nevini zivot posvecuje ovolika medijska paznja..
-.- Uff Kako ga nije strah Boga reci da je bilo zeleno kada je 5 ocevidaca izjavilo da je posao kroz crveno !!!
nemoj tako gile, jadno dijete je bilo "u šoku". jučer se utopila 3 mladića u drini ali hajd, nije njihov babo dao pare da se medijski spinuje...
ovaj klix vece zutilo od expresa, halo majmuni koga vise ovo zanima
BIo si u soku jel'.....krme jedno
Ne znam sta vise svi serete, dnevno ima po jedna nesreca sa kobnim posljedicama i jedva inicijale stavite tih osoba, ali ovo je sin Mitrovica pa je medijima zanimljiv. Pusitite brate momka ubio je ljudsko bice dosta mu je njegove muke, cak su se i neke rekonstrukcije pravila dogadjaja, stvarno ne mogu da vjerujem koliko ovi novinari mogu biti pogani, da sam ja pogino i da je mene neko ubio ne bi bila tri komentara ispod. Andrea pocivaj u miru!
Bilo je zeleno, platice tata da se dokaze da je bilo zeleno.Ako treba bilo je i plavo, bjelo, sivo...nije bitno - u pravnoj drzavi srbiji moze se sve dokazati.
Zasto daju auto onome ko ne zna da vozi?
Ovo je sve zbog turbo folka, da nije turbo folka ne bi babo imao pare i sinu kupio auto zvijer, i tako on ne bi udario djevojku.
Sad možemo očekivati da se pojave i Ekrem, Stanija, Gile, Memo i ostale "zvezde" da govore u korist anđelčića Željka i njegovog sina. Kao da je bitno da li je zeleno ili crveno kada voziš 100 km/h kroz raskrsnicu, i kao da je to bitno za stoku koja je poslije udesa raspalila po gasu.
NIje htio, nego je jednostavno iskulirao kao da se ništa nije ni desilo. Kont'o ba 100%: "Ajde ba imam ja ¨babu¨ iza sebe". Ma na doživotnu bi ja njega posl'o i samo zbog toga što je napustio mjesto događaja.
25 godina bez prava pomilovanja i to je to
Ovaj krelac me podsjetio na onog malog incestnog isprdka na Game of Thrones.
Smrt turbofolku!
Bilo kako bilo, ako voziš po ograničenju i nekom normalnom brzinom, a to je 40-50 km/h što je sasvim normalno za gradsku vožnju, TEŠKO ćeš usmrtiti pješaka osim ako se ne radi o baš malom djetetu ili starcu/starici. Ovaj mora da je vozio brže jer usmrtiti nekog na ulici zahtijeva veliku brzinu. S tim da ovaj kretenčić nije ni znao kočiti, izgleda tek položio a da mu je da vozi machinu. Babo mu kupio, jbg.
Hahahaha, cujte ovo: "skinuo sam nogu sa gasa", pa hajvanu jedan ebo te onaj ko te nauci da vozis auto. Pogdledaj malo bolje pa ces vidis da auta imaju tri sprave, kupplung (skroz lijevo ako je rucni mjencac), gas (skroz desno a to vec znas vidim) i u srednini ima nesto sto se zove KOCNICA (to je ono sto zaustavlja auto, a cak i kocije iaju takvu spravu).
dajte malo ohladite mislim da nikome nije drago kada tako ubije nekoga. Mislim da nije ok odmah na vjesala sa bilo kim. Ako je kriv neka odgovara i gotovo. Najbolje onaj gore zna sta je i kako bilo.
halo ba dajte kakav članak za sutra o mladim zmajevima,marketinga malo,pustite ove crnjake !
SVE SU TO RODITELJI KRIVI DI CE DIJETU DAT TAKVO AUTO STA CE DIJETE NAPRAVIT NEG BELAJ
ANTE PA TO SU ONE NAJLUDJE