Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno. Ako SFRJ nije u u 47 godina uspjela razbiti primitivne predrasude i kanone, kako na Kosovu tako i kod nas, niko neće. Žene, borite se za svoja prava.
samo jedna rječ! ona kaže sve! ŠIPTARIJA
Zemlja KANDIDAT za EU. Da nije ovo onaj dio za Riplija.
ovi hoće u Evropu?
Pih. Kakvi ste vi Muslimani? Šerijat je jasno rekao, žena naslijeđuje 1/2 od onoga što naslijedi muškarac.
@innahawad Njihov kanun ili kodeks datira prije dolaska islama na balkansko područje, a oni inače prioritet daju etničkom prije vjerskog.
@Tukelje Pa ili si Musliman ili nisi. Ne može i jare i pare. Al nakon što sam čuo za Islamsku Mikro Kreditnu organizaciju, čini mi se da je sve danas moguće!
šiptarska posla. fuj jesu gadni. Nije čudo da samo znaju da prave sljadoljed sa saljmoneljom.
@Grubiša. Pronađeno je rješenje za tvoje frustracije, tj. poremećaj: http://mz.ks.gov.ba/ordinacije/privatna-neuropsihijatrijska-ordinacija-zukic-prof-dr-tarik-zukic Obavezno ponesi papirne maramice.
Кособо је Србија!!!
upravo tako,samo za to je podobna
izvinjavam se moj odgovor je pogrešno postavljen ovdje
kakva zemlja, cuj zenama se zabranjuje nasledjivanje porodicne imovine??? ne mogu da vjerujem da su do sada cutjele.
upravo tako samo za to je dobra