Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bitno sto su roditelji bili, yebiga vama su svi bili age i begovi kad se s vama prica. svi ste veliki higijenicari na papiru - a nigdje tarigu.za samo prstima razmazujete vnago i cekate pomoc. o obrazovanju da i ne govorim tu ste svi zavrsili doktorirali na statistici i genetici - sve znate u pi.cku mate.rinu odakle je tko i tko je koga yebao kroz povijest. age i begovi ocete bez vize? more, pravac tunis i turska!
Što se retardi nacionalistički javljaju, od zla oca i još gore matere. Ćaća im nepismeni još jučer hodo u putravcima, oni se dočepali pasoša i sad bi prosvijetlili druge.Gedža ostaje gedža, samo bez viza.
Providan si majku ti c.e.t.n.i.c.k.u Idi i urlaj tako na Kosovu ako imas guze
juuuuhhuuuu.... sad ce da krademo po eu. nas i poturica 20 mil.
@BiH e moj brate, koga ti bolan saljes bilo gdje... dal si svjestan svoje nesvjesti...?
e pa onda neka te ovdje sa nama! Kako bude meni bice i tebi. I btw nije sve u putovanju... ali tebi to sada objasniti mi izgleda kao \"mission impossible\".
ja ne cekam nigdje imam ja dvije putovnice i sa njima putujem gdje mi je volja. jedna je iz eu a druga ce uskoro u eu. nemam ja potrebe seliti niti u jednu a niti u drugu maticu.
@mosnje i ti zajedno sa njima, svidjalo ti se ili ne. Kad ti dojadi (a dojadi ce ti, vjeruj mi) pokupices se za \"maticu\" na onu strane Drine ili Une... i mirna Bosna a bogami i Hercegovina! :)
samo narod koji mrzi i rezi ce jos cekati na lancu.
pa vrijeme je vise da i oni idu u EU... Joj, zao mi ih bilo nesto. ;)