Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reklama turisticke zajednice albanije: posjetite nas, vase auto je vec ovdje.
kradu nam auta, prodaju bajate kifle. drzava nesto da uradi.
kakve ba kifle to prodaju hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje su ovo stare vijesti????? Pa ovaj blindirani BMW X5 koji je bio u vlasništvu David Beckhama dok je igro u Realu otkriveno je več prije par godina kad je ustanovljeno da je tadašnja ministarica unutrašnje bezbednost Makedonije vozala se u njemu kao službeno auto. Kad je suočena činjecimom od strane jednog novinara da je njeno auto ukrađeno, njen jedini odgovor je bio: -"mene ne zanima odkal je i čije je bilo, sad je moje".
Becks' stolen BMW 'used by Macedonian Government minister' A luxury 4x4 stolen from David Beckham is being used by a Macedonian government minister, it has been claimed. The star's £70,000 armour plated BMW X5 was stolen a year ago on Good Friday while he had lunch at a restaurant near his home in Madrid. It was taken from an underground car park after a gang of professional car thieves started the engine using high-tech software. Newspapers in the Balkan state of Macedonia have now published photos of the Interior Minister Gordana Jankulovska getting into a car believed to be Beckham's stolen 4x4 in the capital Skopje. Police spokesman Ivo Kotevski said: "Before it reached Macedonia this vehicle had changed hands 20 times in Spain, so we still have no proof that it belonged to Beckham." The car is thought to have been shipped to Greece then driven to Macedonia, where it was seized by police during a raid on a people-smuggling gang in November last year. The Macedonian government began using it as an official vehicle as nobody came forward to claim it. Ms Jankulovska said: "If Beckham asks for the vehicle back I will hand him the keys myself." Becks, 31, has had two BMW X5s stolen since moving to the Spanish capital in summer 2003. Last October a £100,000 4x4 was stolen from a street near the footballer's £5million home in La Moraleja, on the outskirts of Madrid. Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-448158/Becks-stolen-BMW-used-Macedonian-Government-minister.html#ixzz2rY728Xiy Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Srbi ih kradu,pa prodaju Albancima... http://www.youtube.com/watch?v=n-lHXEVnk9w
Javna tajna..
Jebo ih dzip Davida Bekama, sta je s mojom tricom golfom koju su mi maznili?! Garant je medju ovim autima, bio je veoma luksuzan, prostran, pogotovo kad mu oboris siceve, sigurno se Premijer Albanije vozao u njemu. Bar da mi hoce vratit Kenwoodov kastofon, jer on mi je bio cak i skluplji od golfa:)
Vala i ova nasa policija bi mogla nasim dodicima, bakirima, zlajama i radonima nesto da zaplijeni... http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
citam ovu istu vijest na "Avazu"..pise isto ovo da je policija zaplijenila na alb-mak granici ukradeni auto vlasnistvo "Dejvida Bekema" a sad pazi ovo : auto se zove "be-em-ve iks pet" kad ne se nisam svalio...eto niko ne zna za BMW X5, ko ne vjeruje nek vidi.
Kopiraju od Srba. Takvi su prevodi na NEJŠNL DŽIOGRAFIKU!:D
prije su albanci na čarsiji cekali da rade sad to rade nasi borci a albanci gospoda
Ja bih jednog Q7, moze ovaj gore, ako moze za 1000 KM, ja vise nemam :D
Idi u Sabac,za hiljadarku tamo mozes dobiti sve 4 gume i dobar dio motora za Q7... :DDDDD
malo mi je to, radije sasiju bez motora, pa da ubacim iz dvojke 1.6 dizelasa haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve mogu da shvatim,ali mi nikako nije jasno kako uspiju da prosvercuju UKRADENO auto iz EU ovamo?!? Bio sam tamo,putovao,znam kakva je kontrola na granici! Jedino ako podmazu i nase i hrvatske carinike,ali ne vjerujem da to rade... Sta bi njima ostalo!
@Božiću evo ti + za info za Šabac, ko zna možda šta zatreba od dijelova nekome. Mogao bi da budeš koristan ljudima, samo kad bi svoju pozitivniju stranu više isticao, A za nanu Fatu ne budi bezobrazan, čak ii ako si se htio našaliti nije afirmativno, nije lijepo, mogao je biti bilo ko u njenoj koži.....
Evo jedna info u vezi Sapca... Sekvent plin za Alfu 156,2.5 V6,skoro nova oprema kod nas kosta oko 1600KM,a u Sapcu 220evra... Dodjes u jedan "odredjeni" tehnicki kod nas,dobijes i atest... I pici!!!
htjeo sam komentarisat, al mi maca pojede jezik...
i onda se prodaju u dijelovima,po smiješnim cijenama,kod nas naprimjer...trebaš obaći pola Njemačke,da nađeš mjenjač za Q7,a kod nas robe napretek,bez porijekla naravno...
...a ovlašteni servis?
...cccc...statusni simbol, a održavanje sa otpada...biće da sam ja lud :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji je ovo dzip na slici?????
Audi Q7 ha nije se jos pojavio na Romaniji ??
ovo je novi model....VOLVO....!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Smrdi sve pokrali i Albancima prodali :) volje se oni :) Kako su samo Smrdi njima poklonuli Kosovo ljubav je to :)
Pa na svakoj vijesti se dotakneš cjelokupne srpske nacije. Šta li su ti to Srbi uradili pa ti ne izlaze iz usta i glave, pobogu?
Srbi su mu napravili sestru,koja je svjesna toga i danas nece ni da pogleda smrdljivog baliju! Inace,on licno je plod incesta!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa sta su kod nas mogli da ukradu
mogli su vam ukrasti nanu Fatu,pa sta bi onda bez nje!
@Petao Bozic Ne bi ja nista o Kaca Vendi!