Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh pa to je čitava slovenija bila na autoputu
Sbiljeska, Golemo ti selo a ti golema seljačina. Pročitaj pa komentiraj, a i ako ti je i nakon toga do zajebancije, onda ti ne treba zamjerit jer ti " nema spasa ". Utjeha nek ti bude to što takvih komentatora ima podosta. Lijepo ja tebe pozdravljam !
Katastrofa.
kako kome. Auto-limarima nije :P
serija Kobra
Ovo je bas zeznuto... Kada je maglovito, vjetrovito i klizavo na autoputu, k tomu pada snijeg, taman da vozis 60 na sat, ako se ispred tebe desi veci udes nema sanse da odreagujes na vrijeme, jer ces vidjeti udes tek kad se toliko priblizis da vise nema vremena da zakocis. Uzmimo k tomu da bez obzira na uvjete vecina vozi bar 80 do 100, a neki sigurno i brze, logicno da ce doci do ovakvog haosa.
UCESTVOVALO kao da je takmicenje molim KLIX da ja pocnem da pisem za vas
Uze mi misao... Hoću i ja da učestvujem u konkursu za nove klix-dopisnike. Učestvovao bih duplo češće.
Siguran sam da ima tu poneki bosanceros na celavim gumama
Strasno. Nesreca do nesrece.
Strasno. Nesreca do nesrece.
na autoputu u ovakvim uslovima uvijek se nadje jedna budala! uvijek
boze me oprosti, al ko u seriji cobra 911 ili kako se vec zvala
mi zahvaljujuci Baketu nemamo ti problema...eventualno frontalni na m17...
46 automobila, tri kamiona, jedan i kombi i jedan autobus.
Sutra sabe skace :D
Ja sra'nja na slovenskim autoputevima.