Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRNA GORA SE ODVOJILA OD srbije JER ZNAJU KOJA SU SRBI CIGANCAD HEHEHEHEHEEHHEHEHEH UBI ZAKOLJI DA SRBIN NE POSTOJI
SRBI SU ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI JER SU BILI TURSKI ROBOVI PUNIH 500 GOD ZIVJELI MUSLIMANI
Bubo sigurno misliš na Srbe islamske vjeroispovjesti, kada spominješ tu parolu
prvo se naucite gramatiku,bosnjacko-srpsko-hrvatsku,xixi,ili je mozda na putu novo izmisljeni jezik?Ko zna,vi ionako patite od kompleksa identiteta;-)))
neka oni protestvuju, a ovi c3tnici ovdje u sumskoj neka grade sta hoce. MI CEMO DA SE NAOURAZAJEMO kao i do sada a onda cemo im mamica da se najeb3mo, smrdljivih c3tnickih.. UBI ZAKOLJI DA srbin NE POSTOJI
neka oni protestuju suge,nista vise ne mogu promijeniti.niko ih ni jebe ni za suhu sljivu.
ej bejbi jel ovo MZ onaj motor
I OVI SU PROSLI BEZ PRISUSTVA NEMANJE KUSUTRICE I NJEGOVOG DRUGA KRLETA KARAJLICA .
al su kreativni što jes jes, čuj turističke prospekte dijelili
Pa zar ovoj MZ nije jasno da je zlikovac karadzic sve ubijao,palio i protjerivo nesrpsko stanovnistvo iz BiH zbog stvaranja velike srbije.Vidite li koliko oni strajkuju zbog cenickog zlikovca u srbiji,a on je gradjanin bio BiH.Sada je hvala dragom Bogu stanovnik Seveningena. Da je pravde kao sto nije sve okolnosti su jasne zbog cega je sve radio i sudjenje ne bi trebalao da traje dugo.A i onaj lajcak se stavio an strani srba-cetnika i MZ nista ne reaguje niti upozorava da vidi zbog cega to radi. Najvjerovatnije zbog para i bratstva,jer su do jucer bili gladni pa da se opari i najede fuj.Bijedno je prodati sebe zbog zalogaja u bilo kojem smislu rijeci.