Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nam se oduziti poklati jos ono malo hrvata sto je ostalo po Bosni i uvesti dan zalosti za Hrvate u Bosni. Hvala vam braco Bosnjacu sto ste nas pazili i mazili sa KAMAMA I DVORILI NAS U LOGORIMA I METKOM U LUBANJI,
UVIJEK VELIKA HVALA I NIKADA NA VASOJ POMOCI I PODRSCI ZABORAVITI NECEMO!! predlazem da nasli politicari takodje usvoje 18.11 dan na sjecanje zrtve Vukovara , grada koji je dozivio skoro istu tragediju kao i Srebrenica. OD potpuno istog zlotvora i nesrece!! POZZ Hrvatskoj! Neka je Bog sa vama.
Svaka cast! A genocidna Srbija je dokazala da je jedna bijedna krvolocna banda ukrajinskih kamenjara,sta ocejivat od fasista i ubica?! BiH4EVER!
Svaka cast sto to priznali.
Svaka cast Hrvatima i velika hvala... mada bi to trebala uciniti svaka iole antifasisticki obojena vlada i drzava razumnih gradjana. Sad se zna zbog cega Srbija i parlamentarci BiH iz manjeg bh. entiteta nisu u stanju taj datum prihvatiti. (Sad se vidi koliko je bila posjeta Borisa Tadica u Srebrenici iskrena!!!! Obicno bacanje pjeska u oci!!! ) Fasizam i nacionalizam baziran na GENOCIDU je ocito njihova jedina putanja za buducnost.
malo je neobicno da jedino srbija negira, da sam srpkinja zapitala bih se radi cega samo moja zemlja na cijeloj planeti tvrdi da se genocid nije dogodio. hrvatskoj ni iz dzepa ni u dzep, ali barem priznaju postojanje srebrenice!
Svaka cast....
Budale, to u Srbiji nikada necemo dozvoliti
Da mi imamo pravu drazavu(a ne drzave u drzav)i pa bilo ko da je vodi od ove nase glupe mrake bez obzera an vjeru bilo bi nam extra,e ne smao se svadjat izmedju sebe,pa dokle vishe u pm!! Ovi hrvati iz hrvastke su nam pravi prijatelji,svaka vam cast komsije!!!!
Ako nekad i zaboravim zasto Hrvatsku dozivljavam kao drugu domovinu, ovakve me stvari podsjete. Hvala na covjecnosti i prijateljstvu.
Sve cestitke i pohvale zasluzuju zastupnice i zastupnici Sabora RH.
jel vam opet hrvati nevaljaju,ha!? jel\' vam i ovo smeta...e ko bi vam udovoljio...