Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi jako dobro,kada bi Sa x com ukinuo komentare na politicke teme,ili uveo striktnu kontrolu komentara,jer ovo je ravno nandertalizmu.PS Avijacija je na zavidnom nivou,htjeli mi to priznati ili ne.
Ne plas\'te se, prezivece Bosna. Ako se ne odrzi cela BiH ostace Mala Bosna,selo u Backoj Vojvodini. Doduse naseljeno mahom Bunjevcima. A Bunjevci su katolici koji se ne deklarisu kao Hrvati. \"Hej salasi na severu Bachkeee\"
jesu lijepi avioni, vidim ima onih iz 91 i iz 92, zahvaljujemo se portalu sa-x na objavljenom clanku :)
najbolji komentar, mada mi mislimo da drugi narodi nisu stokoa ko mi i da su nesto bolji od nas, ali nisu vjeruj mi svaki je narod stoka i moze se zavesti i nagovoriti na sve, evo ti primjer nijemaca koja su bili stoka i kakve su sve zlocine radili a vidis sad kultura rad, englezi isto pobili milione indijanaca i odvukli milione crnih robova iz afrike a sad fol kultura, tako je i sa nama mi smo po mom misljenju cak i pitomiji od engleza recimo ali imamo jednu veliku nesrcu zivimo na ovim prokletim balkanskim prostorima vjetrometini gdje se preplicu sva svjetka sranja na jednom mjestu(islam, istocno i zapadno hristcanstvo)
istočna Baš ste vi davali pare za avione.Kad je Bošnjak ikad znao vozit borbeni avion.Srbija ima stogodišnju tradiciju vazduhoplovstva zato bolje ćutite.
@Doc slazem se s tobom sve imadose pa i sutnju svijeta al\' hvala Bogu nista nisu mogli. Lahko se je hvaliti sa avionima koji su nabaljeni nasim parama i porezima. Naravno kao i uvjek plackasi to nece priznati...pa i kako bi djon obraz.
STO STIGNEMO SUNETIMO - DRZI SE
svi ste vi ukljucujuci i mene STOKA, od kad znam za sebe stalno slusam/citam/prozivljavam neko prepucavanje/ratovanje izmedju nas, vas itd, a u biti svi smo isti.... ljepo nas je Evropa/Amerika/Svjet/Vjera/Nacija zavadio/la..... nista jednom rjecu STOKA...
A da, za Srbiju se ne brinite...Srbija ce vam yebati islamsku mater kada god bude htjela...
Ovim turcima izgleda malo bilo sto su dobili po guzici pa hoce jos :) Vidjecete turci nakon popisa 2011 koliko vam ima u BiH. Pobjegli ste kao picici u Svedsku i USA...Ima vas tamo vise nego sto vas ima u BiH. Zivite u rezervatu od 22% nekadasnje BiH. Ne mozete nigdje, nemate prijatelja osim fukare u islamskom svijetu. Zene su vam se udavale za teroriste iz islamskih zemalja koji su ih ostavljale nakon sto su im napravili 3-4 djece. Turci, vi ste jad jada...bolje da ste sve do jednog izginuli nego sto sada zivite kao najobicnije hriscansko roblje.
Pa i Bosna je sve manja i manja.Od unitarne Republike Bih do stvaranja srpske zemlje RS.A uskoro i nezavisna pa vama ostada 51% zajedno sa Hrvatima.AHAHAHAHAHAHAHAHA
Nije mala,al je sve manja i manjaaa aaaha ha haaaahhaaaa !!!!!
\"Ko to kaže ko to laže, Srbija je mala, nije mala ni je mala triput ratovala.\"
cuj ostalo im nesto aviona :)) treba ih ponove bombardovati :) popravni za NATO :)
BL...442 do Beograda...oko 500, 600...sve preko Brckog...ha,ha...