Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo ljudi!!! samo derite guzonje koje samo zbog podobnog imena ili prezimena zive kao lordovi
Joj ko ti je spuco dislajk spuco ga grom u čelo odma' :D
@happyday neki ambasadori :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim u jednoj ambasadi rade dominantno nebosnjaci oni su tu sam tek tako ili da podmuklo nastete interesima BIH, da smekaju susjednim drzavama sta se dogadja itd.! Ono iz Fojnice a klice "Za dom" misleci na Cro, ono drugo ono iz Teslica je a klice za "kralja i otacbinu" misleci na Ser, eto to je istina. Jos kazu da su drzavotvorni, prije ce biti da su drzavokvarni "narodi"! Dokle ce Bosnajci ovim izdajnicima i odmetnicima obezbjedjivati radna mjesta u drzavnim organima i sluzbama pored ocite antidrzavne djelatnosti!?
Ne obezbjeđuju im Bošnjaci radna mjesta nego im to državno uređenje garantuje.
Zato treba promijeniti "drzavno uredjenje" i sankcionisati neprijatelje drzave! Drzavno uredjenje trebaju promijeniti upravo Bosnjaci jer Bosna je historijski i punopravno nacionalna drzava Bosnjaka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa vozd Zlaja ih je uhljebio
...na ovim slikama sve sami intelektualci koji žive u Ljubljani...:-)
" Pomognite" tom ambasadoru na Bosanski način da se sjeti gdje mu je korijen. Ako ne, vratite ga kući - dočekat ćemo ga pošteno!
Ovo mogu samo poturice slave dan drzavnosti drzave koju su uz pomoc hrvata unistili , smijesno
Problem je u svim ambasadama i konzulatima gdje srbi sefuju. Ne postuju drzavu ni zakone te drzave a plate i sve imaju od te drzave. Prestavnik u ambasadi u Oslu srbin, Željko slavi dan dejtona dok se na sinasnjoj proslavi nije udostojcio i pojavio na proslavi..!! Sramota od ljudi koje poreski obaveznici placaju.. Sve sto je bosansko oni blokiraju.. Sramota!!
Ne moze se u ambasadi BiH obiljezabati Dan drzavnosti kad to nije praznik na nivou BiH, buduci da BiH nema drzavni zakon o praznicima. To je za sada praznik samo jednog entiteta.
dan nezavisnosti ??
predstavljaju svoju djecu , užu i dalju rodbinu, sebe , ženu , šurkana, itd itd ....
Sramota...
smjenite ejbenog ambasadora
Hahaha transparenta "Što ne obilježavate Dan nezavinosti" :) Mislili 25.11. tj. Dan državnosti. Oj protesta pismenih :) A sve neke intelektualne face.
Ukinuti pola ambasada BiH u svijetu, jer one ne predstavljaju građane svoje države, niti nešto čine za njih, osim za svoje lične interese.
bravo zemljaci ...jebite slavku majku majcinu ...*** njemu i svima u ambasadi sve po spisku ...*** ga otac rutavi
Samo se vi zajebavajtem sa slovencima i uzimajte ponedjeljak slobodan da masete parolama... :)