Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je mafijaski premijer Causevic iz SDP-a podnio ostavku ocekujem od mafijaskog premijera Niksica da ucini isto jer je on debelo kriv za ovo. Ocekujem i ostavku narciosidnog marksistickog firera Lagumdzije isto, a potom i svih ostalih politicara iz SDA, SDP, HDZ-a, HDZ-a 1990, SBB-a, NSRZB, i nadam se da ce se ovo prenijeti i na rs i na rusenje Dodika
A da narod natjera mafiju da usvoje antikuruptivne zakone konačno!! Ovoga ne bi bilo! I ako se govori o mafiji, onda se predvodnike treba istaći SDA, HDZ BiH, SBB, HDZ 1990..
Dole SDA koja je privatizovala Tuzlanske firme, dole HDZ, SBB, dole nacionalisti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobro, premijer podnio ostavku, a sta je sa onima sto su odgovorniza te privatizacije, sta je sa onima kojima je korupcija drugo ime, oni se sada prave zastitnici gradjana, a iste su doveli u ovo stanje.
ja se pitam šta sada??? neko je ovo sve zakuho, ko će sve ovo otkuhati???
gradjani umjesto da ruše sud i tuzilastva koja godina drze predmete u ladicama, gdje su se tajkuni razno razni obogatili od kupovine preduzeca za 1 KM.... ruse ono sto je Tito izgrado.... e bravo maloumnici, sta cemo sada????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volja gradjana je ispunjena , Causevic je podnio ostavku, zgrada je izgorila. Sada gradjani trebaju da izaberu ko ce voditi Tuzlu, ali mislim da niko nece preuzeti odgovornost i teret na sebe. Zivi bili pa vidjeli! Jos sada treba obnoviti i zgradu!
Samo nastaviti protestirati.Ako mi ne radimo nece ni oni.Treba unistiti njihova radna mjesta.Kao sto su oni unistili nasa.Ali bez nasilja prema ljudima.
Ide covjek prema aerodromu, bjezi iz drzave, sigurno ima negdje brdo para..
Mrsko mi citat sve komentare ali samo da se zna! Sead Causevic je zavio u crno i Gracanicku firmu , nekadasnjeg giganta papirne ambalaze ! Jedan privatnik, da ga ne imenujem sad, (znam ga licno) kupio je dio te firme i kaze: Ne mogu od onog konja nista da pokrenem ni da ulozim jer mu iz nekog razloga odgovara da ova firma propada! Toliko.....
CAO GOVNARU!!!!!!
Problem broj 1 je sudstvo koje nije dovoljno radilo da riješi problem korupcije u politici, kao I zakonodavci (skupština) koja nije krojla zakone po mjeri čovjeka nego pomjeri političara I kriminalaca.
Vanredni izbori na svim nivoima,HITNO!!!
Prije dvije večeri, ovaj kreten daje izjavu za TV Slon i kaže da je probleme "naslijedio od ranije i da nemože puno toga uraditi" a isto tako nalijedio je i platu od prethodnika, i doplatke, dodatke, regrese, auto , privilegije .... pa ih nije odbacio. Mamu mu seljačku...Danas kaže da bi pregovarao a juče neće da razgovara sa ljudima....puno ih je, reče... Mi ga dobro znamo
I opet ce primati platu iako je podnio ostavku.
neka nam je Boh na pomoci... Kako li ce sve ovo zavrsiti...
Jedino pametno sto je uradio za svog mandata SS
voli bi da ovaj naime pametni,a nije nikad bio,da odgovori,koliko je samo kroz plate koje su visoke za svog mandata uzeo kroz nezaradjene plate i + koliko je on ovaj obični šupak košto gradjane od kako je u politici,napr.koliko je ovo govno samo utrošilo goriva,i posledne je,a šta sve od tog šupka su gradjani imali
RS-u je izgleda dobro jer ih očigledno boli ***. Jebo li vas Dodik.
Debilu celavi, nisi dobrodosao ni u svoju carsiju. Tvoji te sugrađani pljuju, mrze te. Molim te da vise ne hodas nasim gradom, osramotio si nas, svoju Gračanicu. Bolje da su tvoju kucu zapalili nego zgradu vlade, jer opet cemo mi placati to, a ti bi makar moro svoje popravit. MARS djubre..
JEDAN MANJE