Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljupci smrti....
samo da nam mile bude dobro,steta bi bilo da propusti Bajdena u Bosni
Ovi pravoslavci nisu bas sasvim sa pamecu.Ostalili otvoreno tijelo obolilog i umrlog od Corone i stali u red da ga ljube.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koja će tek na njemu redaljka biti .
Pa zar i on, koja zalost i tuga, ma lakse bi prebolio vijest da su svi litijasi pomrli nego on da odapne.
Tek će da bude simptoma, poslije one fieste u Montenegro. Dohakaće vam Amfilohije, što živ, što mrtav.
Ne zna se ko je više debilan, ili ovi crkveni metuzalemi koji raznose covid na sve strane ili ovi što ih slijepo slijede...
Amfilohije kaze nema korone Korona kaže nema Amfilohije
Ne bi li i ovaj ljudski izmet crko.
Hej bradurine Boze me sacuvaj. Mogu mislit kako se umasti dok jede. Da nebi kmecali ljubitelji ovog covjeka, mislim i na naše 'bradonje'.. Ne lice ni na sto.
Bolje bi ti bilo da si mene u dupe poljubio, osto bi nezaražen, a i živ. A ovako, sretan ti let, na drugi svijet! 🚀
Pokoj mu duši.
Sad će i njega pokositi
U JEKU NAJOPASNIJE ZARAZE KOJA JE ZADESILA COVJECANSTVO,HILJADE EKSTREMNIH ,ZAOSTALIH SRBA, SVOM OMILJENOM KORONA POPU, NAPRAVILI SREDNJEVJEKOVNU SAHRANU,NIJE SE TU SIGURNO JEDINI ON ZARAZIO,,, FUKARU NIKO NE REGISTRUJE..
NISU DUGO UZIVALI U SVOM POSLJEDNJEM URADKU OVA DVOJICA BRADONJA,ALI ZBOG UCESTVOVANJA CRNOGORACA U ZLOCINIMA U BIH ,DRAGO MI JE STO SU IM POSLIJE SVEGA SJEBALI DRZAVNOST I NAPRAVILI I NJIMA ISTO KAO I U BIH , NAKARADNU SREDNJEVJEKOVNU TVOREVINU TZV RS
Koliko će biti zaraženih, oblizali su ga kao sladoled..😈👹👺
Korono...obidji i ostale vjerske mafijase, amin.
Voz jos nije krenuo ceka te amfilohije
Kiss me baby