Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me cudilo da i ti odes na proslavu
Trenutni ministri sigurnosti i odbrane SDA i DF a sto onda ne zaustave ovo obiljezavanje nego svaljuju na osmorku joj licemjera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
NERMINE, napravio si sporazum da se poštuje Ustav i Dejton!? PRVI PUT IMAMO 9. JANUAR u Sarajevu, Dodik ushićeno slavi NEUSTAVNI dan A ti šupljiraš i dalje MISLIŠ DA se DODIK promijenio??? PROVIDNO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba Srbofilima poslati dron i na njega zakačiti zastavu RBIH sa ljiljanima . Kao sto su im Albanci poslali u Beogradu
samo eto volje
treba više dronova i više zastava... jedan sa zastavom Sandžaka jedan sa zastavom Kosova jedan sa Albanijom itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krivica je vasa veca zato sto ste razjedinjeni i radite sve jedni protiv drugi da bi stetu jedni drugima nanjeli. HDZ se ujedinio u HNS, Srbi su se ujedinili svi su kao jedan, zato vi pkliti ari lutate lrostorom omogucivsi Dodimu i Covicu da rade sta hoce. Da je blom stranaka probosanskih ujedinjen niko vam. Ista nebi mogao. Srbi i Hrvati glume zrtve a mi smo za njih agresori.
Niste krivi al trebate sve sa negatorima prekinut pregovore dok ih ne kazni VP ili ne uvedu im sankcije iz EU
Naravno da jesi magarče, više si zla nanio u ovom kratkom periodu nego sve stranke do sada
Nermine, nije problem što Dodik i Čović nastupaju kao jedan destruktivni blok i nije problem što dobivaju iste pozicije u vlasti kao i uvijek. To im zakon garantuje i tu se ne može ništa promijeniti. Problem je što Osmorka izgleda nema dovoljno kapaciteta i dovoljno jedinstva da im se odupre. Očigledno je da ne postoji jedinstvo a da postoje ljudi spremni za izdaju. Ubijedite građane da nije tako i imati ćete podršku. Dosta više optuživanja drugih, pričaj o rješenjima.
Režimci masovno brišu komentare, džaba cam sve, džabaaaa
Tako je, a zelembaći bi opet da ratuju, samo ovaj put preko tastaure.
DALI STE LJUDIMA LAŽNU NADU.
Pa i prijesu obiljezavali 9.01. pasto nije velika i mocna SDA to zabranila? Nije jer je to kao i RS rezultat Alijine politike i potpisa
Tacno, 30godina je Bakir za istim stolom sa Draganom i Miloradom, zadovoljno mljacka i suti, i sad je drugi kriv...fuj
Sramota je ova izjava za budućeg premijera. Odgovori su u rangu Sebijinog izgovora za odbijanje liječenja malene Nadin.
Haj ne seri majke ti, haj bjezi hvati se nekog posla.
Ma ovo sve samo treba ignorisati. Sve dok se pise i raspravlja o ovom neustavnom prazniku daje mu se na znacaju i dobija na tezini.
Klix je jedan od medija koji širi tu vrstu histerije
Dao si Dodiku i Covicu svu vlast u federaciji. Ono sto tvoj pileci mozak ne shvata je da narod nije za to glasao.
kako si ti glup ili bezobrazan
SVI SU NJIMA SDA BOTOVI, KAD IH DOVEDES DO ZIDA, ONDA IM JE GLAVNA IZVLAKUSA, "I SDA JE"? PA ZASTO SU VAS MAGARCE BIRALI, DA RADIS ISTO KAO I SDA?
Nije histerija Niksicu vec nerad i solidarisanje. Zasto, godinama nema optuznice za one koje krse odluku Ustavnog suda ?Glavni tuzilac da se pozove na krivicnu odgovornost i smjeni sa funkcije.