Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je dobio para hahahah
Da. Koliko su mu platili da odustane i podrži ratnog i poratnog profitera Prevljaka.
Lik kaze najkretenskiju izjavu u istoriji covjecanstva, kaze lik ''za dobrobit svih nas, Ilidze i sehida''? hahah Za dobrobit sehida?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Jaka SDA=poluprazna BejHa
💚Fikret 💚Prevljak 💚za💚 načelnika💚
sto bi rek'o klix - predizborne igre hahahahhaha
hajd sto je nepismen, ali optuzivati "gospodara tunela" da mu je ubio oca (stariji ce se sjetiti ubistva 4 pripadnika Armije RBiH, nikad razjasnjeno do kraja) i na kraju mu prepustiti kandidaturu moze samo covjek bez trunke morala, karaktera i savjesti... prodane duse, ovakvi nam kroje sudbinu vec 25 godina
Dobio i ti ventilator gratis.?
Bakir potplatio 💸💸💸 Treba mu provjeriti racune sve u porodici i nekretnine jeli to mogao steći legalno.
Moja skromna prognoza za izbore Ilijas-SDA Hadzici-SDA Trnovo-SDA Ilidza-SDA Vogosca-zasad neizvjesno Novi Grad-Efendic Novo Sarajevo-Dr. Tanovic ima vece sense od Koldze Stari grad-Hadzibajric Centar-Srdjan Mandic uvjerljiva pobjeda. U opstinama u kojima sam napisao SDA nisam navodio kandidate jer je nebitno ko je kandidat, tu je struktura stanovnistva vecinom priucena I ruralna te ce glasati za "svoje" pa da cak I da sejtana kandiduju.
Na žalost gledao sam ovo sinoć, svaka čast ovom Muzuru , ovi ostali su glupi licemjerni i prizemni, nisam se odavno naslušao većih gluposti i ne znam samo što je ovo sve trebalo Prevljaku.
Sinocnja emisija na TC Sa sa kandidatima za nacelnika Ilidze je bila uvreda za intelekt iole normalnog i pismenog covjeka. Onako nesto ni top lista nadrealista ne bi mogla sastaviti. Licitirati sa ratom, sehitima, itd. nakon 25 godina je u najmanju ruku degutantno. Jednom rijecju: Uzas!
Ako muzur ima 1% sanse na ilidzi, onda smo mi ko drustvo propali.. pa covjek sto je dohvatio, propalo je. Dolazi ispred nip-a koji je radikalniji, antisemisti i oni se bore u BiH za glas, tacnije u ks. Nema mjesta u sarajevu za antisemiste i radikale.
kad za naj većeg proizvođača bestilja prije agresije i utjerivača poreza na prolaz kamiona sa igmana sa hranom za sarajevo od 92-95 kažu general, vidim koliko je narodu ispran mozak i koliko su politički nepismeni..do agresijen bestilj poslije skuteri i hotel na jablaničkom jezeru..povrača mi se.
PovraČa ti se od tvoje nepismenosti , ugušilo te slovo Č . Nebitan je sad general, svi imamo svoje greške, radi se o očuvanju zajednice koju smo zajedno izgradili
Gotovi ste zeleni. Iz temelja pospremanje sa karakterom.
Poremeceni kloc koji se prodao i javno obiljezio za sva vremena. Al lova je tu. Cetri kretena na jednog covjeka, al opet nisu Muzuru ni do koljena. Pismen covjek nadjaca ih sviju "njihaaa" #iztemelja
Fuj
SDA i Fikret prevljak za gradonačelnika Ilidze
Moralna bijeda,rektalni alpinista, karakter nula....