Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja vježba, nikad se ne okreće tijelo pod prijetnjom oružja na onaj način. Napadač ima dovoljno vremena da povuče okidač ili da slučajno okine. Ko je trenirao Krav Magu, zna o čemu pričam.
Hahahahha, krav maga najveca ubleha
Ama radi se o tome da je pistolj izmišljen da pucas sa njim iz daljine a ne da covjeku pridjes na 30 cm. Ovo se u realnoj situaciji moze primjeniti u manje od 1% slucajeca.
Ljudi,kažem vam kao neko ko ima iskustva u borilačkim vještinama,čim vam neka osoba prisloni pištolj na tijelo,nemojte praviti nagle pokrete.Vaša reakcija sigurno nije brža od njegovog/njenog kažiprsta na okidaču.Sarađujte maksimalno,ništa što se parama može kupiti nije vrijedno metka.
@Nnzepce2 Tokom augusta 1992.godine HVO je napao sela Duhri, Potkraj, Radanovići i Topole, a 10. januara je miniran i raznijet hotel gdje je stradalo desetine bošnjaka, a nakon toga je granatiran Gornji Vakuf koji je po naredbi VŠHVO trebao biti sravnjen sa zemljom
Pucaj pa pitaj jel? Jel to ona ter0rlstlçka organizacija koja je paradirala u IS?
Ipak nije
Ovo sa pištoljem zešča glupost. Može te ubiti kako hoće. Nikad to ne bi trebalo raditi
E baš bi se odbranio u trećem slučaju 🤣😂
HA HA HA HA, NEK SE ONI SAMO TAKO BRANE I DOBRO JE
Vikicevci su sedmo nebo za ove ublehe u fantomkama gdje su ovi ikad u zahebano usli samo racije i kad treba privest onog sto je vec onesposobljen
imajul uvjerenje o nekaznjaclvanju i nevodjenju krivicnog postupka
Svaka čast za trenng i razne vježbe koje ce svaki pojedinac naucit a šta ćemo sa kodeksom ponasašanja i obraćanju civilnim strukturama kad dobije značku ko je ko On.
Kad ti neko prijeti pistoljem lagano mu predas sve sto imas sa sebe i nastavis sa zivotom, krav mage i ostale zajebancije te mogu samo na nebo poslat.
obicna revija, u stvarnosti bi bilo potpuno drugacije gdje bi ovi pozeri garant bili na podu
I dodje mu sutra babin sin kad ga zaustavi, psuje majku i kaze znas li ti čiji sam ja? I ovaj ga pusti.. Djaba trening, djaba sve, nazalost.
Dok je Titina policija bila na ulicama i bili smo sigurni
je li se i Čergar ovako obučavao?
Narod ih hrani i onda kad ih odbrani oni odu keljmendiju,gacanima,skaljarcima.......i truju djecu istom onom narodu koji ih je odhranio