Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu im pedofilsku, pod hitno ih kastrirati, onda ih pustiti u ruke familija djevojčica, a tek onda šta preostane od njih isporučiti policiji!
Odsjeći mu onu stvar treba, odsjeći.
@Tesla10 Kolega redom, redom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hitno kastriranje ono malo jada ugacama
Katolici!
Objesiti za muda sa starog mosta.
sazno bi ja ko su oni da su to moja djeca, samo dragi Allah s.w.t. bi ih mogao iz mojih ruku izvuci u tom trenutku
VIDITE VI TE BALIYSKE STOKE KAKO ONA NEMA OBZIRA CAK NITI PREMA DJECI, JER TAKO IH JE NJIHOV PROROK MUHAMED UCIO KOJI JE 13 DJEVOJCICA U DOBI OD 6 DO 14 GODINA ZA ZENE IMAO!!!! STOKA MUSLEMANSKA!!!! EHEHEHEHE
sta rec na ovo nego idi lijeci se
majmune, imaš li ti mamu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BALIYE TURCI POKUSALI OTETI DVIJE DJEOVJCICE DA BI SE NA NJIMA SEKSUALNO IZIVLAJVATI MOGLI, SMECA TURSKA!!!! TO JE TURSKA KULTURA, SAMO TURCI TO RADE!!! BALIYSKA POSLA!!!
Ne opravdavam ovu dvojicu pedofila, ali želim pitati šta bi ste uradili sa homoseksualnim pedofilima kojih ima više neko heteroseksualnim!???
Huh!? A ti jedan od njih?
najbolje dijecu neslati u skole nego kuci da uce ,
Isprebijat dobro 24h,da ne mogu pišat nikad više,bubrege pomjerit...
fuj
Jesu srečke kad ih nije Srečko uhvatio na djelu :), a nešto drugo me kopka; kako li če se ovaj Srečko Bošnjak izjasni u popisu? kao Bošnjak ili Hrvat? :)
izjasnit ce se kao zbunjen
Izmigolji mi se mala iz ruke ... a bas je cakana bila :D
"Crni kombi" i neuspio pokušaj otmice, takvu formulaciju događaja sam više puta čula. Ako se to stvarno desilo u mom gradu treba učiniti sve da se te spodobe uhvate, a i njihovi nalogodavci. Međutim, treba provjeriti, jer se već dešavalo da tinejđerke, ponekad, da bi skrenule pažnju na sebe, jednostavno izmisle priču.
Upravo sam i ja htio to da kažem...
i meni zvuci bas kao klise, ko iz filmova al opet kontam sto bi lagale... al haj ti znaj ovoj djeci, 6 razred to je 12-13 godina
Samo ih kod Long Dong Silver-a
kazniti ih, prije kastracije, pasivnim učešćem na gay paradi
Otkud ovi ispod mene znaju da su pedofili? mOze biti milion drugi, strasnijih stvari, mozda su trgovci organima.