Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno svaka mu cast kako pametno prica i "spusta loptu" respect do sada predsjednice !
Bit će kao u priči! :)))) http://decijisnovi.com/prica-2
Ivaniću ovo je primjer kako se ponašaju politički diletantni, briga njih za sve na svijetu osim njihovih ličnih interesa. Dok je god ovakvih političara navlasti narod će biti gladan, bolestan, ubog ali zašto ne reći i GLUP!
Pa kakve vezi ima ijene odmah te direktore javnih preduzeca ne kontam zaista. Izgleda da su pritisci uhljupa veoma jaki da ostanu na funkcijama sto duze mogu ! Mozda je Covic i u pravu ima li iko pametan malo da pojasni sto DF i SDA nece da smijene odmah ove direktore ? Ljudi moji oni bi se potukli u redu za kafu a kamoli kad je velika lova u pitanju. Nek idu svi u tri pm
sve ovo covic radi po nalogu svog sefa dodika
govedo jedno- svi su oni u talu, od bakira, covica, dodika. izreziraju krizu ,odvlče paznju da nas sve lupaju po usima. Pocnite mislit svojom glavóM, IZAĐITE IZ TORA!!!!
Treba im svima *** mater od Bakira i nadalje