Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je odličan grad, nema nacionalizma i sve je vise osviještene omladine. Samo da se ekonomija malo digne i bilo bi odlično. Napred Tuzla!
Ako je resavanje srpskog pitanja evropski stih onda se osjeti u Tuzli kao mi u Zagrebu.
Ako je ubijanje naoruzanih cetnika koji odnose oruzje sa kojim cete sutra ubijati svoje komsije rijesavanje srpskog pitanja onda ga ja pozdravljam.A koliko znam cetnici ili kako vi volite tepati sebi srbi, su sreusili Sarajevo ko zadnji divljaci a i Zagreb ste granatirali.Zato u sljedecem ratu treba Beograd poravnat ko Berlin 45-te
Tuzla i Sarajevo su bili legitimni vojni ciljevi onog trenutka kada je napadnuta JNA u njima,da se to desilo bilo kojoj evropskoj oruzanoj sili,clanici NATO-a,sravnili bi ga istog trenutka.A sto se tice ubijanja naoruzanih,zar u Sarajevu citav rat nisu boravili naoruzani koji su otvarali vatru prema srpskim polozajima ? Srebrenicka kolona je bila naoruzana sto je utvrdjeno i u haskom tribunalu pa se smatra legitimnim vojnim ciljem.Sam si sebi kontradiktoran rambo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...mislim da je ovo uvreda za svakog "rođenog sarajliju" :)
A u Zagrebu, Hercegovački !!!!!!!!!!!!!
hahahahhahhahahhahahahahahahah