Kultura
31

Lijepe i uspješne dame uživale u predstavi "Koncert ptica"

Klix.ba
U Kamernom Teatru 55 sinoć je u organizaciji Altermedije, održan četvrti event u okviru projekta Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom.

Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana se opet pokazao kao idealan događaj koji je mnogobrojnim damama osigurao nezaboravan provod, uz druženje, dobru zabavu i izvrsnu predstavu "Koncert ptica".

Prvi dio eventa obilježen je odličnom atmosferom i opuštenim razgovorima gdje su dame imale priliku da se upoznaju, razgovaraju i provedu svoje vrijeme kvalitetno.

Dobro raspoloženje nastavljeno je i u drugom dijelu eventa sa predstavom "Koncert ptica" koja je oduševila dame. Predstava govori o vrlo aktuelnoj temi ljudske potrebe i potrage za vječnom mladošću s jedne strane, i o ljudskoj potrebi da na bilo koji način, i po svaku cijenu, sačuvamo ono što volimo. Aplauzi kojima su ispratile genijalnu glumačku ekipu i poznata bh. glumačka imena: Mirsada Tuku, Amara Selimovića, Tatjanu Šojić , Senada Alihodžića, Aidu Bukvu , dokaz su da su istinski uživale.

Projekat promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine.

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.