Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hal90. Mislim da treba vam neko objasniti ti poginuli srbi da su dźaba poginuli.jer je BIH ostala i ostaće,prije bez manjeg entiteta..to je istina.
bosnjaci ako zelite zajednicki zivot i opstanak bih morate svoja govna pocistiti. klinton, alija, oric, 3200 ubijenih srba oko srebrenice, oruzije i napadi iz demilitarizovane zone.... ta sranja dok ne resite ne racunajte na bih vec samo na 18.7% i to parce nazivajte kako hocete. u proslosti smo vam olako zaboravljali i prastali zlocine koje ste cinili od turaka pa do ndh. prastanja vise nema. lii se dovedite u red ili zbogom. to je jedini nacin da bih ostane u ovom obliku.
@Hana28 A) imas internet pa istrazi. guglaj malo reci "kutiljero", "Ola Flum", "zlocini nad srbima oko srbrenice"...
@Hana28 kad neko nece da prihvati istinu naci ce 100 razloga. procitaj opet moj prvi komentrar na koji si se nakacila. takav stav vas muslimana razbija bih bolje nego iko drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
BABA VANGA KAŽE: 23.2.2017. KRAMPUS, VELIKI BU, BABAROGA I BALZEBUB DOLAZE POJESTI BOŠNJE!!
jok eto moj dedo zavodio red.. ovi srbi nikad nece priznati poraz iako ih ima mnogo.. narod koji se naziva nebeskim. izmisljena historija, drzava, entitet su im stvoreni na kostima.
Rasim Delić je rekao da je u Srebrenicu dotureno naoružanja da se mogu odbraniti od bilo kog napada.
Sto niste bjezali, ako su bili jaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da li iko ima podatak koliko su bile brojne srpske snage u operaciji krivaja???? nigde ne mogu naci tu brojku. jedino sto sam cuo je iz izvora Ole Flum a on navodi 400 vojnika i 2 ili 4 tenka. kako je to moguce????
Bilo je više, ali je bilo više muslimanskih vojnika.
@Zilot zato booosnjooooci izbegavaju da daju odgovor na ovo pitanje. inace sta god da ih pitas u sve se razumeju ali nemaju ni reci da zucnu na ovo pitanje. samo procitaju i lupe minus jer ako bi rekli da je u operaciji krivaja ucestvovalo 400 vojnika onda bi priznali da je to bila cista namestaljka sve. od zlocina nad srbima do pokusaja izazivanja masakra nad muslimanima. Ola Flum ipak ima dobre podatke.
S obzirom da je onaj debil za priznanje da je ubio 20 ljudi i pobacao ih u Drinu, dobio 5 godina,,,, ovog kretena odmah pustite na slobodu,?!