Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma multihetnićna lista
Gdje je ovdje multikulturalnost? Od 5 spomenutih kandidata svih 5 su Srbi. Da je barem ovaj jedan kojem je odbijen zahtijev Hrvat ili Bošnjak.
Goran Zubac osudjivan, kako uopce moze on se uzet u obzir, gdje je zakon koji vazi za ostale? Darko Culum takodje nema sjajnu proslost, hocemo li u ovom slucaju mozda pricat o ubistvu Davida D.? Bosnjacima ne smeta koje je nacije i vjere, ako ce raditi u interesu drzave i svih gradjana. Ova dvojica ocito nisu za te pozicije.
Zar ovaj Culum nece biti komandant zandarmerije u RS-u?!?
Apliciro na vise mjesta pa gdje ka prime
glupi i neobaviješteni...to je većina lojavih na portalu.....
Biće zanimljivo kada SIPA bude provjeravala diplome kandidata za direktora iste, a posebno aktuelnog direktora policije MUP RS Darka Ćuluma. Ukoliko ispoštuju zakon veće su šanse da "Ćuluma uhapse, nego da zasjedne na novu direktorsku fotelju. Ćulumovo obrazovanje najbliže je onome šta je Nušić opisao u "Gospođi ministarki". https://radovanovicborislav.blogspot.com/2019/09/darko-culum-pokazi-diplomu-buduci.html
Sta mislite zasto ne moze snjooka da bude direktor Sipe?! Nisu Ameri budale, znaju da bi ingormacije isle direktno Al Kaidi
Meni ovaj Ćulum ovdje izgleda naj..... mislim najteži na vagu ....može da prođe
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nacelnik-policijske-uprave-trebinje-novinarki-ne-idi-sama-u-mrak-395024
Direktor Sipe je vrlo vazna funkcija a Bosnjaci trenutno nemaju pogodnog kandidata jer je Samir Sefic trenutno na izdrzavanju zatvorske kazne.
I Mirza Hatic
SIPA je BH agencija kojom diriguje Beograd.
E moj babo za sta si se ti borio... Ne brini se, ja sam dovoljno naucio na tvojoj greški. Pozdrav iz Njemačke
@dozd103 Auch schöne gruße auch Holstein...
Bošnjak?
@Zlatan12. Pa da dodiku cuva ledja