Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"u džamiji" ??? Meni ovo više liči na dvorište, al eto nek bude.... Koliko samo bombaša samoubica nije znalo da su isti, volio bih znati od obavještajnih službi.
pogan arapska, dabogda se svi medjusobom pobili kad ste stoka.
Ovo je užasno. Nikad ne znaš gdje se možeš naći na istom mjestu s ovakvim ludakom. Kao ovi jadni ljudi, rekao bi čovjek da je makar u Božijoj kući siguran.
nemam riječi,stvarno nemam riječi
ipak imam riječi,ooo,itekako AKO JE VEČ HTIO DA SE SAMOUBIJE ŠTO SE NIJE SAMOUBIO METKOM U ČELO ILI NA NEKI DRUGI ADEKVATAN NAČIN? KO TI,BOLAN DAJE ZA PRAVO DA ZBOG SVOJE SAMOUBILAČKE NAMJERE NAUDIŠ BILO KOME????UBI SE I PUSTI DRUGE NA MIRU!!!
Pa Betty srećo, nije se on raznio što mu se ubijalo. On je to svjesno uradio da sa sobom povede još nekoliko ljudi. Odnosno, ideologijom i višegodišnjim ispiranjem mozga njemu je u glavi da ubijanjem nekoga kao kolateral samo-raznosivanja će mu donijeti vječnu nagradu i Džennet. U tome je fol, on se možda i nije htio ubiti sam od sebe (ako je imalo normalan), ali je natjeran da vjeruje, naučen da zna, da će ubijanjem nekog drugog u svetom ratu otići u Džennet... A tamo već, je bolji i ljepši život, zar ne. Mnogi to znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i sada se zapitaš da li su ovde normalni oni bošnjaci koji podržavaju ove budale i koji samo blate tu vjeru..
Isto ti je to za sve ekstremiste, za mene nisu normalni ni oni kojiu podržavaju četnike i ustaše, neonaciste, fašiste...
Evropski nacionalisti se ne raznose bombama nito ubijaju bilo koga. Ovi sa bliskog istoka kao da su zapeli u srednjem veku i ni makac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)