Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je svake zrtve, ali ovdje je rijec o poginulom vojniku zbog kojeg sad svjetska panika se dize. A palestinske zrtve nemaju vrijednost? Koje licemjerje!
mozete vi meni udarati minuse, dokazujete samo da ste isti gadovi kao oni sto tenkovima gaze djecu.
Pa dobro, evo sve vas strastvene nacionaluste, srpske, hrvatske i bosnjacke, da pitam: Da li biste zaista mirne duse mogli ubiti moje dijete; samo zato jer je po vasim mjerilima, drukcije? Zato jer mu je nacionalnost drukcija od vase? Jel to dovoljno da ga ubijete? Pustite sad Gazu, pogledajte oko sebe..stvarno biste i vi u rat kao nasi prethodnici; a zbog cega? Bogova? Crkvi i dzamija? Jezika? Imena i prezimena? Ne vidite gdje su nas doveli zbog toga? Zasto se mrzite? A vi koji podrzavate zlocine nad djecom Palestine, pa zar biste stvarno to radili necijoj djeci, samo zato jer su muslinani? Ako to podrzavate, onda ne sumnjam da ste i spremnu ciniti zlo i nisam vas nista trebala ni pitati. Pitajte sebe sami kakvi ste to ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bilo bi lijepo kada bi ovako objavili slike djece koju je ubio ovaj vojnik .......
Slava stradalom izraelskom heroju.
Ma salji ga Obami u kovertama....
Zasto da se zali ? pa oni hoce da granatiraju i pale a da ovi samo nijemo posmatraju , e pa nece moci , bolje i smrt nego robovanje, ne simpatisem hamas jer su i mene izdali al ako vec biram jedno zlo onda cu izabrati hamas !!!
Po šampi mu se u usta mrtva!!!
👌
unistio svoj zivot, zbog smrdljive drzave Izraela.
Jedan manje..
Masallah da je ubijen. Ako Bog da da je ubijen a da je umro u najgorim mukama... zapaljen. Heil Hitler.
јбт, то нека религија љубави и мира...
Ne znam da citam ove hijeroglife. Dzaba si jarane pisao. Prevedi mi ovo sa hebrejskog.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajde konacno jedna dobra vijest
I sta kazu poginuo nije otet, znaci onu su "greskom" pobili 150 Palestinaca da ga osvete...