Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo između Irana i Izraela mi sve više liči na bacanje prašine u oči, samo da narod drže u strahu i u mržnji, a možda i griješim...
čekamo amere,spasioce univerzuma
te rakete nebi ni doletile do Izraela al ajd sve je ovo politika da se dizu tenzije dole da ne prestaje zajebancija budale i jedni i drugi .. usput jel znate da je izrael nuklearna sila (javna tajna )
Nije him loša ova parola :)
ako ce ih bacat nek bar daju obavjest jedno 15 dana.da moze nevini narod otici
Nevinih ćifuta neima!
Ne mozes zivjeti na tudjoj otetoj zemlji i biti nevin
Sad tek svaćam šta munare znače; Balističke Rakete! ...a tko su Balisti, to već svi znamo.
znači unutra se nalazi lansirna rampa, a lafo hodža se penje na munaru da uči
@vaservaga Eto, nisam jedini koji tako misli. Hvala kolega, sad nitko ne mere reć za mene da sam lud.
jooj kako volim ovaj Iran sve ih treba pobit HITLER NIJE NISTA URADIO POGRESNO.
Razumijem da si troll koji prevodi engleski meme "Hitler did nothing wrong" ali je zabrinjavajuće da je 8 ljudi pročitalo taj komentar i pomislilo "hej, ovaj je u pravu". Pobio je na milione nevinih ljudi, žena, djece, njegovi doktori su radili eksperimente na živim ljudima, pola Europe je razrušeno zbog nacista. Mislim da je to pogrešno, bez obzira vjerovali ili ne u Boga.